Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Pozvánka do Pekla

Monday, 11. 02. 2013 - 18:40, Zdenka Frývaldská   

Pozvánka do Pekla

Milovníci autošportu si neoddýchnu ani najbližší víkend. Čaká na nich rýchlostná skúška "Peklo" známa zo Salgo-Gemer Rally či Rally Lubeník!

 

Jozef Pisch;1t1u4168-3.jpg

Už najbližšiu sobotu organizuje Autokrosový klub Revúca v spolupráci s mestom Revúca voľné preteky pod názvom Ľadové Peklo. Uskutočnia sa na známej trati z Revúcej smerom na Železník.

Peter Vranský;zimna-autosou-revuca-008.jpg

Ľadové Peklo je amatérska automobilová súťaž zameraná na zdokonaľovanie jazdeckých zručnosti, určená širokej verejnosti. Zúčastniť sa jej môžu osoby staršie ako 18 rokov po predložení všetkých potrebných dokladov a po dohode s organizátorom aj osoby vo veku od 16 do 18 rokov. Preteky budú pozostávať z obhliadky trate a troch meraných jázd po trati dlhej 3,5 km. Systém po prejdení cieľa bude podobný ako na pretekoch do vrchu, čo znamená, že súťažiaci svoje vozidlá zoradia za cieľom na vyhradenom parkovisku a po dojazdení každej jazdy budú presunutí po trati na štart.

Jozef Pisch;co8c7615-10.jpg

Trať je už teraz pokrytá snehovou pokrývkou a zatiaľ bez ľadu, čo predpokladá pravé zimné podmienky. Organizátori doporučujú použitie pneumatík s hrotmi, ktoré môžu napomôcť k dosiahnutiu lepších výsledkov i k zabezpečeniu väčšej bezpečnosti súťažiacich. Tí budú rozdelení do troch súťažných tried podľa objemu svojich vozidiel, A1 do 1400 ccm, A2 do 2000 ccm a A3 nad 2000 ccm. Ak máte záujem o pravú zimnú lesnú rýchlostnú skúšku, tak s prihlasovaním určite nečakajte, priepustnosť trate je len 50 súťažiacich! Prihlášku i zvláštne ustanovenia je možné nájsť na oficiálnej stránke organizátora.

ladove-peklo-2013.png

zt

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri