Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pozor: zmena termínu Rallye Tatry!

Thursday, 12. 06. 2014 - 10:05, Public relations   

Pozor: zmena termínu Rallye Tatry!

Z dôvodu finančných problémov hrozilo, že sa najznámejšie podujatie slovenskej rely v tomto roku neuskutoční, ale rely nakoniec bude. Plánovaný termín z konca júla sa presúva na október, presnejšie na dni 10. - 11. 10 2014. Informoval o tom riaditeľ podujatia Rallye Tatry 2014 Ing. Stanislav Hanzeli: „Podarilo sa nám získať finančné prostriedky na uskutočnenie pretekov, žiaľ dosť neskoro na to, aby sme 41. ročník Rallye Tatry mohli usporiadať v požadovanej kvalite. Po dohode s rely komisiou sme nakoniec našli vhodný termín. Verím, že jazdcov a takisto fanúšikov rely októbrový dátum neodradí, že spolu vytvoríme úžasné predstavenie motoristického športu. Takže, ešte raz by som chcel zdôrazniť, že tohtoročná Rallye Tatry 2014 bude!"

Jozef Pisch;1t1u0099-5.jpg

Organizátori pre tento ročník znovu pripravili mestský okruh, ktorý sa pôjde v piatok 10.októbra po mimoúrovňovej križovatke medzi nákupnými centrami Baumax, Tesco a Asko, tak ako tomu bolo v minulom roku, ale s jednou zmenou, že mestský okruh sa odjazdí za tmy s predpokladaným štartom o 21. hodine, čiže bude označovaný prívlastkom nočný. Dĺžka nočného okruhu bude 12 km. V sobotu bude na súťažné posádky čakať 6 rýchlostných skúšok. Celková dĺžka sobotňajšej etapy je 258 km, z čoho bude 81 ostrých kilometrov rýchlostných skúšok.

Tibor Szabosi;co8c2309-8.jpg

Oproti vlaňajšku sa zmenil aj priestor servisu a riaditeľstva. „Riaditeľstvo rozloží svoj stan v popradskom hoteli Satel a servisné parkovisko bude situované do areálu bývalých vojenských kasární na sídlisku Západ v Poprade. Slávnostný štart rely a vyhlásenie výsledkov bude opäť na popradskom námestí. Tu by som chcel vyzdvihnúť ochotu zo strany mesta Poprad, ktoré nám poskytlo tieto priestory a rovnako tak poďakovať aj za finančnú pomoc, ktorá bude použitá pri usporiadaní pretekov," dodal Ing. Hanzeli.

Slavo Petrus
tlačové stredisko
Rallye Tatry 2014

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri