Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Pozor na rýchly SEAT, predbieha vás Maťo Homola

Tuesday, 07. 04. 2015 - 21:03, Public relations   

Pozor na rýchly SEAT, predbieha vás Maťo Homola

Správny moderný automobilový pretekár reprezentuje svojich partnerov aj mimo trate. Maťo Homola sa v tomto roku stal ambasádorom značky SEAT a spoločnosti SEAT Slovensko a BOAT a.s. sa postarali aj o jeho vozidlo na bežné cesty. Od tohto týždňa tak môžete nášho talentovaného vicemajstra Európy FIA ETCC stretnúť na cestách v SEATe Leon FR. 

 mato-seat-ambasador-2.jpg

Zatiaľ je v ohnivo červenej farbe, no do mesiaca zmení farbu podľa dizajnu jeho pretekárskeho stroja SEAT Leon Cup Racer. Víťazný dizajn určí súťaž, ktorá práve vrcholí a tím Homola Motorsport spoločne s partnerom SEAT Slovensko vyberá ten najlepší návrh.

mato-seat-ambasador-1.jpg

Maťo Homola sa na nové „presúvadlo" tešil: „Úprimne som veľmi rád, že mi SEAT Slovensko a BOAT a.s. zapožičali na jeden rok SEAT Leon FR," povedal Maťo Homola v ruke s kľúčom od novučičkého SEATu. „Je to moderné auto, ktoré má športový nádych a cítim sa v ňom výborne. Už prvé kilometre ukázali, že si budeme rozumieť. Pre každého automobilového pretekára je mimoriadne dôležité aby väčšinu času v automobile trávil v modeli, na ktorom štartuje aj na pretekoch, nakoľko sa mu do podvedomia ukladajú informácie o rozmeroch auta, prípadne aspoň náznakovo o jazdných vlastnostiach. Keďže budem na Leone nosiť víťazný dizajn s reklamnými partnermi, budem na cestách stredobodom pozornosti a budem musieť obzvlášť dbať na dodržiavanie cestných predpisov. Ale s týmto som nikdy problém nemal. Podľa mňa by automobilový pretekár mal byť pretekárom iba na uzavretých tratiach a v bežnej premávke by mal byť pozitívnym príkladom. Na druhej strane budem rád, že auto bude iné ako všetky ostatné. Takže vidíme sa na cestách!"

partneri-2.jpg

Nová sezóna ETCC sa pre Maťa Homolu začne v prvý májový víkend na Hungaroringu pri Budapešti.

Homola Motorsport



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri