Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Potvrdené! Ogier ostáva u Wilsona

Wednesday, 29. 11. 2017 - 09:09, Ľuboš Kašický   

Potvrdené! Ogier ostáva u Wilsona

V utorok podvečer tím M-Sport predstavil posádky na sezónu 2018. Novú verziu Fordu Fiesta WRC tretej generácie predstaví v najbližších dňoch.


Tím s najmenším rozpočtom tento rok porazil tri silnejšie továrenské tímy a dokázal, že viac je veľké srdce, než veľký rozpočet. „Jednal som aj inými tímami, ale skvelého šéfa si za žiadne peniaze tím nekúpi. Z Malcolmom si výborne rozumieme a cítim, že si moju prácu váži," priznal hlavné faktory svojho rozhodnutia zostať v tíme Malcolma Wilsona Sebastien Ogier.

msport-wilson.jpg

Po odchode Otta Tänaka sa Wilson snažil udržať kontinuitu s francúzskym päťnásobným šampiónom a keď sa to naozaj podarilo, tak to ocenil aj celý tím, ktorý je takto najlepšie motivovaný. „Očakávame, že nasledujúca sezóna bude ešte vyrovnanejšia, ako bola táto. Po zaistení kvalitných posádok sa však už môžeme plne koncentrovať vývoj auta. Šance na obhajobu titulu sú naozaj veľké," verí šéf tímu M-Sport, ktorý dokázal znova naškrabať peniaze na zaplatenie Ogiera.

msport-ogier.jpg

„Nie, nebolo to o peniazoch," tvrdí Seb Ogier. „Jednal som aj s inými tímami. Veľa sa o tom popísalo, no najlepšie podmienky som našiel tu. Nemohol som o tom rozprávať, no už nejaký čas som v tom mal jasno."

msport-evans.jpg

Dôležité je, že okrem Ogiera dostal Wilson do druhého kokpitu kvalitného Elfyna Evansa, ktorý v britskej rely dokázal, že je pripravený víťaziť. „Po mojom prvom víťazstve som pripravený na ďalší krok a myslím, že nás spolu čaká ďalšia vzrušujúca sezóna," povedal šťastný Evans, pre ktorého je to najväčšia príležitosť v doterajšej kariére. Sezóna začína koncom januára v tradičnom Monte Carle, no ešte predtým sa tímy oficiálne predstavia na Autoshow v Birminghame.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri