Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Posledných 72 hodín prihlasovania na AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024

Saturday, 27. 07. 2024 - 10:00, Miroslav Majláth   

Posledných 72 hodín prihlasovania na AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024

Termín štartu podujatia AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024 sa nezadržateľne blíži a s ním aj koniec prihlasovania súťažiacich. To končí 29.7.2024 úderom polnoci.

 

AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024

Organizátor ZO ZTŠČ MOTORSPORT Bánovce nad Bebravou v posledných týždňoch už pripravoval samotnú trať. Po vykášaní drevín v okolí trate, prišlo aj na odpratávanie odpadkov, ktoré tam v priebehu roku zanechali turisti, ale aj opätovnému čisteniu odtokov. Samozrejme vyčistiť potrebovalo aj samotné depo pretekárskych vozidiel, ktoré sa už o pár dní zaplní súťažiacimi a ich technikou.

Tibor Szabosi

Čo sa týka samotnej administratívy podujatia, či povolení, tie sú už všetky dávno vybavené, zo strany Slovenskej asociácie motoristického športu bolo vydané povolenie na konanie podujatia a vlastne jedinou otvorenou záležitosťou je iba zoznam prihlásených. Napriek tomu, že sa postupne zapĺňa, radi by sme jazdcom pripomenuli, aby túto povinnosť neodkladali na poslednú chvíľu, keďže prihlasovanie bude uzavreté už nadchádzajúci pondelok (29.7.2024) presne o polnoci.

T. Szabosi;jm1a1429-1.jpg

Prihlasovací formulár, ako aj samotný zoznam prihlásených, ale aj všetky aktuálne informácie o podujatí AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024 sa dozviete na web stránke www.jvrsok.sk .

Miro Majláth
tlačový tajomník
AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri