Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Posledné dva prihlasovacie dni na Dobšinský kopec 2016

Monday, 04. 07. 2016 - 13:35, Public relations   

Posledné dva prihlasovacie dni na Dobšinský kopec 2016

Do štartu jediného slovenského podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu, Dobšinského kopca 2016 ostáva presne dvanásť dní, na prihlasovanie majú však súťažiaci už iba posledné dva.

Tibor Szabosi;h7p8398-7.jpg

Už sme spomínali, že na Dobšinskom kopci budú mať možnosť diváci sledovať nielen absolútnu európsku špičku vrátane najrýchlejších talianskych jazdcov, ktorí okupujú najvyššie priečky priebežného poradia tohtoročných majstrovstiev, ale aj kompletnú zostavu domácich, čiže slovenských, ale aj českých jazdcov. K dnešnému dňu už zoznam prihlásených oznamuje deväťdesiattri mien jazdcov, pochádzajúcich zo šiestich krajín Európy.

Tibor Szabosi;h7p8718-7.jpg

„Doterajší počet prihlásených nie je zlý a veríme, že ešte porastie. Dlhoročná prax totiž hovorí o tom, že najviac súťažiacich sa hlási na poslednú chvíľu, dokonca v posledných hodinách. Veríme, že rovnako ako v minulých rokoch, počet súťažiacich na Dobšinskom kopci presiahne stovku," povedal tajomník podujatia Pavol Kušnier.

dk-2016-reklamni-partneri.jpg

Podujatie Dobšinský kopec 2016 odštartuje v dňoch 15. - 17.7.2016 ako ôsme kolo seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu.

Zoznam prihlásených nájdete na stránke: www.prihlaska-sams.sk

Kompletné informácie o podujatí na: www.dobsinskykopec.com

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri