Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Posádky Styllex Motorsport na českých tratiach (+Videá)

Sunday, 02. 09. 2012 - 11:33, Daniel Mandzi   

Posádky Styllex Motorsport na českých tratiach (+Videá)

Juniorská posádka tímu Styllex motorsport Martin Koči - Lukáš Zámečník ide populárnu Barum Czech Rally Zlín 2012 na tzv. veľkom aute. Svoje prvé ostré kilometre na Mitsubishi Lancer EVO IX si užívajú naplno, o čom svedčia aj ich priebežné časy.

Vladislav Maschl;dsc-7930.jpg

„Ide sa nám celkom dobre, auto funguje bez problémov. Celé preteky sú pre nás o tom, že sa zohrávame s autom. Jeden čas nám vyjde, jeden nevyjde až tak, ako by sme chceli. Musím sa s tým autom zohrať, skúšame rôzne nastavenia. Hlavne nechcem vôbec riskovať, chcem si to užiť a zoznámiť sa so štvorkolkou," povedal Martin (19).

Vladislav Maschl;dsc-8815.jpg

Pre potešenie divákov sa na štart V. Star Rally Historic postavili aj otec a syn Bérešovci. Prvé kilometre dlho očakávaného legendárneho auta skupiny B, Audi Sport Quattro S1 postaveného v dielni Bérešovcov, predviedli Jozef Béreš ml. s Petrom Starým. Diváci si však 600 koní, motor 2,2, 6-stupňovú prevodovku a 20-ventilové Turbo užili len na prvých dvoch skúškach. „Počas rannej RS Lukov sa nám rozletelo Turbo a tak sme už na ďalšie rýchlostky neodštartovali," povedal Ďodi.

Vladislav Maschl;dsc-7947.jpg

Pre technické problémy na Audi Quattro Coupé po okruhu v Zlíne odstúpil aj Béreš st. Keď však v sobotu ráno sledoval Ďodiho na Audi Sport Quattro S1, slzám sa neubránil. „Trojmesačná intenzívna  robota...".

dsc-8186.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri