Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Posádky absolvovali zoznamovacie jazdy

Thursday, 11. 09. 2008 - 09:06, T. Szabosi   

Posádky absolvovali zoznamovacie jazdyUž od včerajšieho obeda (utorok 9.9.2008) absolvovali posádky na 39.AQUACITY RALLY TATRY súťaže zaradenej do seriálu FIA Európsky pohár – región Centrál zoznamovacie jazdy.

Itinerár si prevzalo 66 posádok z celkovo 69 prihlásených zo šiestich krajín Európy. Zajtra (11.9.2008) na prítomné posádky čaká najskor administratívne a následne technické preberanie. Hneď potom je od 13,00 do 16,00 hodiny je naplánovaný shakedown v Spišskom Bystrom. Tu majú súťažné posádky poslednú možnosť pred súťažou doladiť podvozky a motory na svojich súťažných vozidlách. Po absolvovaní shakedownu na prítomných čaká slávnostný štart súťaže, ktorý bude na námestí sv. Egídia v centre Popradu. Na záver dňa ešte čaká na všetkých prítomných obhliadka mestskej okruhovej skúšky RS Poprad, ktorá je na pláne zajtra (vo štvrtok 11.9.2008) od 20,00 do 21,00 hodiny.

Miroslav Majláth
tlačový tajomník
TEMPUS RALLY 2008 – majstrovstvá Slovenska






Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri