Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Poďte s nami osláviť výročie prvých pretekov na Jankovom vŕšku

Friday, 23. 08. 2024 - 17:50, Miroslav Majláth   

Poďte s nami osláviť výročie prvých pretekov na Jankovom vŕšku

Niekedy veci vyjdú samé od seba lepšie, ako keby ich človek poctivo a dlhodobo plánoval. A presne to sa stalo aj v prípade pretekov automobilov do vrchu na Jankovom vŕšku.

 

Motorsport Bánovce nad Bebravou

Jedny preteky zaradené do slovenského kopcového šampionátu na Jankovom vŕšku sa iba nedávno skončili a na dvere už klepú ďalšie. Tie druhé tohtoročné sa uskutočnia v dňoch 6. - 8.9.2024. Zhodou okolností tie úplne prvé sa tu konali  8.9.1974. To znamená, že päťdesiate výročie prvých pretekov medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom vychádza presne cez tohtoročné druhé preteky automobilov do vrchu na Jankovom vŕšku.

T. Szabosi;jm1a6582-3.jpg

Aby sa však akékoľvek podujatie mohlo úspešne konať, k tomu musí organizátor vydať aj Zvláštne ustanovenia, ktoré sú akousi bibliou každých pretekov. Čo sa tých tohtoročných druhých pretekov automobilov do vrchu na Jankovom vŕšku týka, Zvláštne ustanovenia k podujatiu už organizátor vydal a zároveň aj spustil prihlasovanie na preteky. Všetky aktuálne informácie nájdete na web stránke organizátora www.jvrsok.sk  a prihlášku spoločne so zoznamom prihlásených zase na web stránke www.sams-asn.sk/prihlaska .

T. Szabosi;jm1a4629-1.jpg

Upozorňujeme všetkých záujemcov o prihlásenie sa na preteky Jankov vŕšok 2024, že uzávierka je naplánovaná dňa 2.9.2024 presne o pol noci.

T. Szabosi;asf71497-2.jpg

Veríme, že sa zoznam prihlásených dostatočne naplní a spoločne si užijeme nádherné preteky automobilov do vrchu, ako aj úspešný záver tohtoročnej slovenskej kopcovej sezóny.

Miro Majláth 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri