Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Podarí sa dosiahnuť RUFA Šport na Rally Prešov hetrik?

Wednesday, 30. 04. 2014 - 08:20, Public relations   

Podarí sa dosiahnuť RUFA Šport na Rally Prešov hetrik?

Nielen v posledných dvoch ročníkoch Rally Prešov, ktoré zároveň aj vyhral, patril k najväčším favoritom tejto súťaže slovenský RUFA Šport Team. Inak tomu nebude ani v tomto roku, pričom posádka Grzegorz Grzyb - Robert Hundla má šancu dosiahnuť na tejto súťaži víťazný hetrik.

Tibor Szabosi;h7p7567.jpg

Mesiac máj je už niekoľko rokov už tradične spojený s druhým kolom slovenského rally šampionátu, ktoré sa koná v metropole Šariša. Inak tomu nebude ani v tomto roku, keď v dňoch 2. - 3.mája 2014 zaplnia priestor pred mestskou športovou halou súťažiaci z viacerých krajín Európy. Medzi nimi nebude chýbať ani slovenský RUFA Šport Team a jeho poľská posádka, úradujúci majstri Slovenska, Grzegorz Grzyb - Robert Hundla. Tak ako v rámci úvodného podujatia sezóny aj v Prešove sa predstavia v spolupráci so Škodou Fabia S2000. V posledných dvoch rokoch najväčšie poháre pre víťaza dvíhala nad hlavu práve posádka slovenského RUFA Šport Teamu, čo znamená, že teraz je pred nimi veľká výzva v podobe prešovského hetriku, ktorý by práve v tomto roku mohli dovŕšiť. „Bol by som nesmierne šťastný, ak by sa našej posádke podarilo v Prešove opäť vyhrať. V tomto momente je to však iba naše prianie. Rozhodovať sa bude na trati a do výsledku môže vo veľkej miere prehovoriť aj perfektne fungujúca, či nefungujúca technika. Adeptov na absolútne víťazstvo bude aj tento rok viacero, my však nechceme nič nechať na náhodu a budeme sa snažiť vyťažiť zo súťaže maximum," povedal pred Rally Prešov manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;h7p7774.jpg

Samozrejme toto nebude ľahká úloha, čo si plne uvedomuje aj jazdec Grzegorz Grzyb: „V Prešove sú každoročne veľmi ťažké trate. Svoje tu zohráva aj kvalita asfaltu, ktorá na niektorých úsekoch nie je práve najlepšia a tak nielen nám, ale aj ostatným súťažiacim hrozia defekty, ktoré môžu poriadne premiešať konečné poradie. Proti nám sa postaví kompletná domáca špička, ale aj niekoľko veľmi rýchlych maďarských jazdcov a samozrejme nechýbajú ani domáci, prešovský jazdci, ktorí trate dokonale poznajú. Urobíme maximum pre to, aby sme uspeli a pripísali si na svoje konto čo možno najväčší počet bodov do celoročného účtovania."

Tibor Szabosi;h7p7769.jpg

XXI. Rally Prešov odštartuje v piatok 2.mája 2014 administratívnym a technickým preberaním, ale aj predstavením súťažiacich na štartovej rampe. V sobotu ráno už posádky vyrazia na trať, kde budú bojovať o čo najlepšie umiestnenie. Meno víťaza tohtoročnej Rally Prešov sa dozvieme na cieľovej rampe pred 17:00 hodinou v sobotu 3.mája 2014.

RUFA Šport, Miro Majláth

rufa-loga-4.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri