Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Poďakovanie vo Vsetíne

Friday, 26. 10. 2018 - 11:15, Peter Baran   

Poďakovanie vo Vsetíne

SK DER Rally Team získal Titul majstra Slovenska v Rely v triede 3. Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí sa na tomto úspechu podieľali. A aby to nebolo iba o slovách a písmenách, DER-áci sa vybrali poďakovať a rozlúčiť sa s českými fanúšikmi do Vsetína, na PARTR Rally 2018. V konkurencii až 106 prihlásených posádok sa predstavia hneď dve vozidlá.

Tibor Szabosi

Na 180,91 kilometrovú súťaž, z ktorej 70,05 kilometra tvoria merané úseky, sa vyberie zabojovať o čo najlepší výsledok Roman Odložilík s Martinom Turečekom na Forde Fiesta R5. Jeho ambície siahať na najvyššie priečky sú potvrdené aj prideleným štartovným číslom. S dvojkou na svojom vozidle sa chalani vyberú napraviť si chuť po Rallye Trebišov, kde boli nútení odstúpiť z technických príčin.

Tibor Szabosi

So sedemnástkou sa na štart postavia čerství majstri, Jozef „Ďodi" Béreš a Lukáš Šintal. Víťazné Mitsubishi Lancer Evolution IX síce v triede nemá veľa súperov (celkovo tri prihlásené vozidlá), ale skúsenosti aktuálnej sezóny ukazujú, že určite vie dôstojne sekundovať aj R5-kám a za určitých okolností ich aj porážať. Aj keď v princípe „o nič nejde", kto pozná Jožka vie, že nebude to iba „zvezeníčko". Aký bude výsledok? Asi to je jedno. Podstatné je, že chalani divákov potešia a predvedú im pekné prejazdy.

Tibor Szabosi

Týmto SK DER Rally Team pozíva všetkých fanúšikov na PARTR Rally Vsetím 2018. Všetkých, ktorí chcú s DER-ákmi pokračovať v oslavách majstrovského titulu.

Peter BARAN
SK DER RALLY Team



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri