Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Pieter Tsjoen bude štartovať na Geko Ypres Rally

Friday, 27. 05. 2011 - 18:16, Katarína Ďurecová   

Pieter Tsjoen bude štartovať na Geko Ypres Rally

Na piatom podujatí IRC - belgickej Geko Ypres Rally sa predstaví i domáci šampión Pieter Tsjoen. Štartovať bude s Peugeotom 207 S2000.

„Chcem si celú rally užiť, ale taktiež by som rád získal pekný počet bodov do belgického šampionátu", hovorí o svojich cieľoch Tsjoen a realisticky pokračuje: „Rozhodne je jasné, že zrejme nebudem schopný bojovať na s profesionálnymi jazdcami IRC. Mojim cieľom je teda podať konzistentný výkon a využiť spoľahlivot Peugeotu 207 S2000 a skúsiť sa dostať na umiestnenie okolo piateho miesta. Bol by to výborný výsledok a to i napriek tomu, že poznám rýchlostné skúšky celkom dobre. Ak by som chcel skončiť vyššie, tak by som sa musel spoliehať na to, že ostatní by mali smolu a nedokončili", dodáva Tsjoen.

Juha Bos;003e.jpg

Pieter Tsjoen na tejto rally štartoval za volantom Peugeotu 207 S2000 i minulý rok, ale havaroval a musel odstúpiť. Rok predtým však obsadil veľmi dobré štvrté miesto, taktiež vtedy štartoval s 207 S2000.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri