Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

PG Andersson zháňa peniaze na štart vo Fínsku

Sunday, 22. 05. 2011 - 12:02, Katarína Ďurecová   

PG Andersson zháňa peniaze na štart vo Fínsku

PG-mu Anderssonovi sa čiastočne i vďaka finančnej zbierke svojich fanúšikov podarilo štartovať s Fordom Fiesta RS WRC vo Švédsku a na Sardínii. Švéd ale dúfa i v štart vo Fínsku.

„Existuje tu nejaká možnosť a šanca a momentálne teda pracujem na tom, aby som dal dokopy rozpočet na Fínsko. Už sme si u Fordu rezervovali auto, takže už musíme pracovať iba na hľadaní sponzorov, čo ale nebude ľahké", vyjadril sa PG Andersson pre oficiálnu stránku majstrovstiev sveta.

Vladislav Maschl;img-8571-1.jpg

Na Sardínii Anderssona i jeho spolujazdca Emila Axelssona zastavila porucha riadenia už v druhej rýchlostnej skúške a Andersson priznal, že po tomto obrovskom sklamaní nemal na zháňanie sponzorov na Fínsko ani chuť ani pomyslenie. V ďalšie dni sa im ale podarilo zajazdiť zopár vynikajúcich časov, čo ich oboch znovu povzbudilo: „V piatok na Sardínii mi to už všetko bolo jedno, ale potom sme aspoň boli schopní počas nasledujúcich dvoch dní ukázať, čo v nás je a tak sa v nás znovu rozhorelo nadšenie pre hľadanie rozpočtu", hovorí Andersson.

Radek Vojtěchovský;img-0801-2.jpg

„Fínsko je pravdepodobne tá najťažšia rally, akej sa môžete zúčastniť, ale nie je tu veľa ďalších rally, z ktorých si môžete vybrať - pokiaľ teda nechcete štartovať na asfalte. Obaja továrni piloti Fordu budú veľmi rýchli a to isté samozrejme platí i o jazdcoch Citroenu. Nie je to ľahká rally a budeme potrebovať test. Či na to zoženieme peniaze, to je už ale iná vec", realisticky uzatvára PG Andersson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri