Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

PG Andersson sa pre túto sezónu upísal Protonu

Saturday, 22. 01. 2011 - 01:00, Katarína Ďurecová   

PG Andersson sa pre túto sezónu upísal Protonu

Deň po tom, ako PG Andersson odstúpil z Rally Monte Carlo s ním tím Proton podpísal zmluvu na celú sezónu. „Hocikto, kto videl PG-ho jazdiť, nemôže pochybovať o jeho rýchlosti. Veľmi sa tešíme na to, že s ním budeme túto sezónu pracovať", vyjadril sa Chris Mellors, šéf tímu MEM, ktorý sa stará o program s Protonom Neo Satria S2000.

PG Andersson je šťastný, že prvý krát od roku 2008, kedy pretekal vo WRC za tím Suzuki, je v továrnom tíme a nemusí sa starať o nič iné ako o vývoj auta. „Je úžasné mať potvrdené, že budem celú sezónu jazdiť. Satria je výborné auto a pre mňa je úžasné dostať šancu pracovať s konštruktérom, ako je Proton. Na aute je ešte treba popracovať, vieme o tom, ale počas toho krátkeho času, ktorý som počas príprav na Rally Monte Carlo strávil s tímom, sme spravili sme veľa krokov vpred a mám veľkú dôveru že práca s Chrisom (Atkinsonom) a s celým tímom Proton môže priniesť veľmi veľmi dobrú sezónu 2011", hovorí očividne veľmi optimistický Andersson.

Tibor Szabosi;co8c1535-1.jpg

Okrem toho Proton taktiež oznámil, že Chris Atkinson a Alister McRae budú za Proton pretekať v Azijsko-Pacifickom šampionáte. Kto bude v tíme s Anderssonom na ďalšom podujatí IRC, ktoré sa odohrá v Španielsku, ešte nie je známe.

Tibor Szabosi;t2c9697.jpg

PG Andersson teda strávi sezónu 2011 v Protone a jeho účasť na Rally Sweden, kde nakoniec vďaka svojim fanúšikom, ktorí sa mu zložili na štart s Fordom Fiesta WRC, bude podľa jeho slov jeho jedinou účasťou v seriáli WRC pre tento rok.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri