Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

PEVA s novým jazdcom

Wednesday, 20. 06. 2012 - 19:36, Daniel Mandzi   

PEVA s novým jazdcom

Ako si mohli mnohí všimnúť, v štartovej listine pred Rally Lubeník, sa objavila v tíme PEVA racing dôležitá a zaujímavá zmena. V zozname sa nachádza posádka Semerád Junior - Mozner Junior.

 

Tibor Szabosi;67c7793.jpg

„Zmena na mieste jazdca, bola plánová v podstate už od začiatku, lenže nakoľko som sa potreboval ja zaučiť a rozkukať na mieste spolujazdca, štartoval som s otcom. Predsa len je jednoduchšie na začiatku sedieť s niekým, koho poznáte celý život, ako s niekým úplne cudzím. Od začiatku však nebolo jasné, kto sa na miesto jazdca vedľa mňa posadí. Alternatív bolo niekoľko a vyhrala alternatíva Martin Semerád." začal Mozner junior.

Tibor Szabosi;co8c8537-2.jpg

„Keďže sme mali určité povinnosti voči sponzorom, štartoval som síce s radosťou ale už nie s takými dobrými výsledkami ako niekedy. Pomaly ale isto chcem od závodenia odstúpiť a venovať sa organizácii a vedeniu tímu. Samozrejme, volant mi bude veľmi chýbať a preto určite odštartujem niektoré preteky, avšak aby som pobavil divákov a seba, nebudem naháňať časy a body." dodal Mozner senior.

Tibor Szabosi;co8c7868-6.jpg

A prečo práve Martin Semerád? V celom tíme vládne počas každých pretekov skvelá atmosféra, auto je špičkové a spolupráca so Semerádovcami je výborna. Takže po Rally Topolčany sme sa spoločne dohodli, že na miesto jazdca posadíme Martina, keďže je to talentovaný a veľmi rýchly pretekár, schopný spraviť tie najlepšie výsledky.

Tibor Szabosi;co8c3951-4.jpg

Pevne veríme, že táto spolupráca bude pestrým oživením štartového poľa a určite sľubuje veľmi silný športový zážitok.



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri