Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

PEVA Racing - 38. Rally Košice 2012

Tuesday, 11. 09. 2012 - 21:05, Daniel Mandzi   

PEVA Racing - 38. Rally Košice 2012

Josef Semerád sa na štart majstrovskej súťaže postavil bez mála po dvoch rokoch, počas ktorých sa venoval synovi Martinovi. Práve Martina nahradil Josef za volantom auta Mitsubishi Lancer EVO IX z dielne Semerád rally teamu.

Tibor Szabosi;67c6307.jpg

V prvej sekcii troch rýchlostných skúšok, ktorá bola poznamenaná radom havárií sa posádka snažila nájsť tempo, ktoré by vyhovovalo čo najrýchlejšiemu zladeniu oboch členov.

Tibor Szabosi;67c6651-1.jpg

V druhej sekcii sa podarilo Pepovi s Radom zrýchliť aj napriek tomu, že v RS 5 stratili v prevodovke piaty rýchlostný stupeň a museli tak dve  náročné rýchlostné skúšky absolvovať len so štyrmi prevodovými stupňami a s obavou, či to prevodovka vôbec vydrží.

Tibor Szabosi;co8c8710-11.jpg

V servisnej zóne sa nakoniec podarilo mechanikom Semerád rally tímu bez problémov vymeniť prevodovku včas a tak se celý tím těšil na další, rovnako náročný deň preteku.

Tibor Szabosi;67c6949.jpg

Hneď v prvej sobotnej skúške chlapci zajazdili 2.čas v triede 3, s nepatrnou stratou štyroch desatín sekundy na najrýchlejšieho, a rovnako ju zajazdili aj v druhom kole. V svižnom tempe pokračovala posádka Semerád - Mozner jr. celý deň a na rozdiel od niektorých súperov auto doviezli bez defektu, alebo iného poškodenia až do cieľa súťaže.

Tibor Szabosi;co8c8201-4.jpg

Výsledkom ich snaženia bolo nakoniec víťazstvo v tiede 3 slovenského majstrovstva a celkové 12. miesto absolútnej klasifikácie.

Josef Semerád: „Soutěž pro mě byla náročná jak tratí, tak i okolnostmi předcházejícími. S Radem se jelo pěkně, je vidět, že ho každá odjetá soutěž  posouvá kupředu a pro mne je radost to pozorovat a být u toho."  

Tibor Szabosi;67c6960-1.jpg

Posádka PEVA Racing teamu na rally Košice teda splnila všetky očakávania a všetci mali dôvod pre radosť a poriadnu oslavu. Nielenže ich auto prišlo celé do cieľa ale posádka sa postavila na stupne víťazov. Dvíhať nad hlavu pohár s prvým miestom je milé prekvapenie aj pre vedenie teamu.

Simona Rosszayová: „Víťazstvo je najmä potvrdením kvalít skúseného jazdca a zásluh oboch tímov Semerád Rally a PEVA Racing. Verím, že s našou prácou sú spokojní aj partneri, ktorí nás na tejto súťaži podporili." 

peva-racing.jpg

Radovan Mozner senior: „Snažili sme sa vytvoriť zázemie úplne prispôsobené požiadavkam jazdca a navigátora...nálada bola po celé dva dni výborná, tím fungoval bezchybne."

Peter Varga - PEVA s.r.o. : „Posádka zajazdila veľmi pekné preteky, zrýchľovali v každom kole, doviezli seba aj auto do cieľa v poriadku a prvým miestom urobili radosť všetkým."

Tibor Szabosi;co8c8337-7.jpg

Ďakujeme všetkým partnerom za podporu a vďaka patrí aj bezchybnej práci mechanikov tímu Semerád rally.

V závere je treba poďakovať hlavnému partnerovi preteku - firme PEVA s.r.o. a PEVA Racing teamu za zaistenie nepovinnej reklamy - slniečko Boba Ceplechu - pre všetky štartujúce autá. Našlo se len málo áut, s ktorými Bohoušek nešiel...

slunicko-1.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri