Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pecuchovi s Dudášovou sa splnil detský sen

Thursday, 30. 08. 2018 - 13:39, Public relations   

Pecuchovi s Dudášovou sa splnil detský sen

Predviesť svoje jazdecké umenie pred niekoľko stotisíc fanúšikmi rally športu. Takýto sen mala už dávno posádka Slovak National Hill Climb Teamu, Roland Pecuch a Viktória Dudášová.

 

Ten sen sa im splnil v rámci tohtoročnej Star Rally Barum Rally Zlín. Spoločne s vozidlom Lada VAZ 2107 sa predviedli najskôr v piatok večer (24.8.2018) na mestskej rýchlostnej skúške v uliciach Zlína a následne v sobotu (25.8.2018) na rýchlostných skúškach, na ktorých súťažili aj posádky bojujúce o body v rámci seriálu FIA European Rally Championship. Škoda, len, že kvôli drobnému výletu mimo trať a následnému poškodeniu výfukového systému nedorazili až do cieľa.

Tibor Szabosi;c30i4562-18.jpg

„Stať sa súčasťou legendárnej Barum Czech Rally Zlín, podujatia, ktoré je už veľa rokov zaradené do seriálu FIA ERC, bol náš veľký sen. V tomto roku sme však dostali od Slovak National Hill Climb Teamu, ktorý reprezentujeme, možnosť vyskúšať si túto súťaž v rámci Star Rally. Samozrejme sme sa tomu neskutočne potešili a pravdupovediac ja som tomu uveril až keď sme stáli na štarte mestského okruhu. Bolo to niečo šialené, to množstvo divákov, tá neskutočná atmosféra. To sa ani nedá opísať. V rámci Star Rally sme štartovali v kategórii Legend, čo znamená, že súťažné posádky nemajú meraný čas a idú hlavne pre oko diváka. A tak sme túto našu zlínsku premiéru aj poňali a kde sa dalo, všade som posielal našu „žigu" dverami dopredu. V sobotu som ale bol v jednej zákrute trochu širší a po „vymetení škarpy" sa mi podarilo utrhnúť výfukové potrubie. Na mieste sme to nevedeli opraviť a tak sme sa aj z dôvodu ušetrenia auta na nadchádzajúcu RallyTrebišov rozhodli odstúpiť. Chcel by som ešte raz aj touto formou poďakovať vedeniu Slovak National Hill Climb Teamu za dôveru a možnosť splniť si tento nádherný sen," opísal zlínske dobrodružstvo Roland Pecuch.

Tibor Szabosi;c30i4634-10.jpg

Tak ako už Roli naznačil, posádku bratislavského tímu budeme mať možnosť sledovať v rámci predposledného kola slovenského rally šampionátu v Trebišove. Ale o tom sa dozviete v inej správe.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri