Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pecuch s Dudášovou premiérovo na Star Rally Historik Barum Rally

Wednesday, 22. 08. 2018 - 12:37, Public relations   

Pecuch s Dudášovou premiérovo na Star Rally Historik Barum Rally

Roland Pecuch s Viktóriou Dudášovou a vozidlom Lada VAZ 2107 sa premiérovo zapoja do bojov v rámci Star Rally Historik Barum Rally v Zlíne.

 

Slovak National Hill Clmb Team čaká poriadne nabitý víkend. Okrem podujatia Ústecká21, kde sa predstaví divákom kopcová časť tímu, súťažná posádka Roland Pecuch a Viktória Dudášová sa predstaví pri svojej premiére v rámci XI. Star Rally Historik Barum Rally v Zlíne.

Tibor Szabosi;c30i4038-8.jpg

„Počas nadchádzajúceho víkendu sa nám doslova splní detský sen. Tým bol štart v rámci legendárnej Barum Rally Zlín. Jazdiť rally súťaž pred niekoľko stotisícovou diváckou kulisou je určite snom každej rally posádky a nám sa práve tento neskutočný sen splní. V Zlíne popri podujatí zaradenom do seriálu FIA ERC už po jedenásty krát odštartuje aj Star Rally historických vozidiel a my budeme jeho súčasťou. Ešte stále tomu nemôžeme uveriť. Súťaž absolvujeme v rámci súťaže Legend, čo znamená, že nám nebude meraný čas. To ma veľmi teší, keďže budeme môcť ísť pre oko diváka, čiže kde sa bude dať, pôjde naša Lada „dverami dopredu". Do Zlína sme sa chodili doteraz iba pozerať na naše veľké vzory a teraz vďaka Slovak National Hill Climb Teamu budeme toho súčasťou. Sme vedeniu tímu nesmierne zaviazaní a budeme sa snažiť nesklamať a doviezť naše auto až na cieľovú rampu," povedal pred odjazdom do Zlína Roland Pecuch.

Tibor Szabosi;c30i4634-10.jpg

Podujatie XI. Star Rally Historik - Barum Rally Zlín 2018 štartuje ako súčasť legendárneho podujatia Barum Czech Rally Zlín, ktoré je zaradené do seriálu FIA European Rally Championship. Pri pohľade do zoznamu prihlásených by sa v rámci Star Rally Historik malo predstaviť v uliciach Zlína a jeho okolí viac ako deväťdesiat historických rally vozidiel, pričom Roli Pecuch s Vicky Dudášovou budú mať na svojom vozidle Lada VAZ 2107 štartové číslo 77. Organizátor pre súťažiacich v rámci XI. Star Rally Historik Barum Rally Zlín 2018 pripravil trať o celkovej dĺžke viac ako 370 kilometrov. V tejto dĺžke je už započítaných aj osem rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke takmer 100 kilometrov. Štart súťaže je v piatok 24.8.2018 o 14:00 hodine a cieľ v sobotu 25.8.2018 od 21:12 hodine.

Tibor Szabosi;c30i4561-8.jpg

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri