Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

PD AUTOSPORT CUP 2012 vyvrcholí v Šaci

Saturday, 20. 10. 2012 - 09:05, Zdenka Frývaldská   

PD AUTOSPORT CUP 2012 vyvrcholí v Šaci

Už najbližšiu nedeľu sa uskutoční posledné podujatie PD AUTOSPORT CUP 2012. Jeho centrom bude mestská časť Košice - Šaca a tunajší areál SOŠ.

 

Zdenka Tamášová;img-8461-1.jpg

Pod záštitou starostu Rudolfa Rešteia sa v Šaci uskutoční v nedeľu, 21.10., Race - Shop Rally Sprint Šaca 2012. Na trati dlhej približne dva kilometre prebehnú dve súťažné jazdy, počas ktorých sa budú pretekári snažiť dokázať svoju zručnosť a zajazdiť každé kolo v čo najlepšom čase.

Zdenka Tamášová;img-9081-4.jpg

Zoznam prihlásených sa naplnil za extrémne krátku chvíľu na číslo 80 a obsahuje známe i menej známe mená z motoristického športu. O zisk víťazstva v celom pohári sa bude snažiť Dominik Benček, ktorý sa aktuálne v tabuľke nachádza na druhom mieste za Jozefom Bérešom. Ten však na pretekoch neodštartuje, a tak má Prešovčan voľnú cestu k zisku prvého miesta. Ohroziť ho môže už len Tomáš Goboňa, no aj to len v teoretickej rovine.

Zdenka Tamášová;img-9024.jpg

Predpovede hovoria o príjemnom jesennom počasí s teplotou okolo 18 stupňov, čo by mohlo priniesť peknú "podívanú" aj divákom. Všetky informácie k programu a zoznam prihlásených je možné zhliadnuť na oficiálnej stránke organizátora súťaže.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri