Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Paľo Nagy nemení team, techniku ani spolujazdca

Thursday, 04. 04. 2013 - 10:04, Zdenka Frývaldská   

Paľo Nagy nemení team, techniku ani spolujazdca

Majster triedy 6 z minulého roka, Paľo Nagy, pre túto sezónu nemení team, techniku a ani spolujazdca.

 

Tibor Szabosi;67c2728.jpg

Ako sa ti vydarila sezóna 2012?

Predošlý rok môžme hodnotiť pozitívne. Podarilo sa nám splniť všetky ciele, ktoré sme si pred začiatkom sezóny predsavzali. Povedal by som, že každý jeden pretek sme sa opäť zlepšovali a posúvali ďalej, takže spokojnosť je na mieste. Zisk prvého miesta medzi dvojkolkami bol uz len čerešničkou na torte :-).

Jozef Pisch;1t1u6642-4.jpg

Ktoré podujatie by si zhodnotil ako najvydarenejšie pre vašu posádku?

Ťažko mi je to hodnotiť takto jednostranne, každý pretek je pre nás rovnocenný. Kebyže mám vyzdvihnúť aspoň jeden výsledok, tak to bude asi Rally Rzsezow. Priebeh bol dosť náročný a aj keď sa nám prvé miesto stále vzďaľovalo, tak napokon v poslednej rýchlostnej skúške sa nám podarilo početnú konkurenciu zdolať.

Tibor Szabosi;co8c0268-8.jpg

Kde si bol najviac spokojný v minulom roku s organizáciou?

Opäť spomeniem spoločnú rally v Poľsku. Pokiaľ sa táto súťaž započítavala do MSR, tak sme na nej v posledných rokoch nikdy nechýbali. Každý rok má stúpajúcu úroveň, a tak tomu bolo aj v roku 2012. Je veľmi smutné, že v tomto ročníku bude chýbať. Dovolím si tvrdiť, že to bola najkrajšia súťaž MSR.

Tibor Szabosi;67c6678-1.jpg

Aké zmeny chystáš pre sezónu 2013?

Aj keď nejaké zmeny sa nám črtali, rokovania neprebehli podľa našich predstáv, a tak nakoniec ostávame v „starých" koľajách. Ostáva team, auto aj spolujazdec ...

Tibor Szabosi;67c6348.jpg

Existuje podľa teba nejaká možnosť zvýšenia záujmu slovenskej verejnosti o motoršport?

Možnosť existuje stále. Osobne mi tu chýba systematický prístup a dlhoročný proces rozvoja tohto odvetvia. Aj keď sa pohybujem okolo tohto kolotoča už roky, nevidím žiadny posun dopredu. Neviem o žiadnom plánovaní, stále sa mi to vidí ako prežívanie z roka na rok. Možno sa v našej materskej organizácii aj niečo deje, ale výsledky práce týchto ľudí vôbec nevidieť. Aspoň nie v našom odvetví. Pripadá mi, že aj napriek najväčšej členskej základni, dostáva rally najmenšie omrvinky z koláča, ktorý niekto prerozdeľuje medzi jednotlivé disciplíny.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri