Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Paddon sa vracia

Friday, 06. 09. 2019 - 16:19, Ľuboš Kašický   

Paddon sa vracia

Dobrá správa pre fanúšikov Novozélanďana Haydena Paddona. Britský tím M-Sport dnes potvrdil, že mu dá šancu na Rally vo Walese.

 

32ročný pretekár po piatich rokoch stratil sedačku v tíme Hyundai Motorsport a sezónu 2019 si zatiaľ veľmi nezajazdil. Viacerí však stále veria v Haydenove schopnosti a teraz prichádza šanca od M-Sportu. Paddon má financie a možnosť vyštartovať do britskej súťaže na vozidle Ford Fiesta R5 a následne na austrálskej súťaž dostane možnosť sadnúť aj do auta Ford Fiesta WRC. Bude už na ňom, ako dokáže zúžitkovať svoju druhú šancu na návrat medzi svetovú špičku.

ms01p.jpg

„Dali sme mu zopár rád a on všetko spravil. Dohodli sme sa teda zatiaľ na britskej súťaž s R5-kou a pre Austráliu potom WRC. Vo WRC2 je veľmi silná konkurencia, takže skvelá príležitosť ukázať svoje schopnosti. Spolu s Johnom (Keynardom) majú určite potenciál zaradiť sa späť medzi elitu vo WRC,“ povedal Richard Millener, výkonný šéf tímu M-Sport.

ms02p.jpg

„Chcem poďakovať všetkých za šancu na návrat. Tvrdo sme pracovali Vrátiť sa na austrálsku súťaž vo WRC bude vrcholom mojej tohtoročnej sezóny a už sa neviem dočkať. Urobíme všetko, aby sme nesklamali,“ dušuje sa Hayden Paddon. Držme mu teda palce, nech to zvládne.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri