Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Paddock na Slovakia Baba 2018 sa už poriadne zapĺňa

Thursday, 05. 07. 2018 - 18:40, Public relations   

Paddock na Slovakia Baba 2018 sa už poriadne zapĺňa

Už naozaj iba zopár hodín ostáva do štartu ôsmeho a deviateho kola Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018, podujatia Slovakia Baba 2018, ktoré sa bude konať na Pezinskej Babe v dňoch 7. - 8.7.2018.

Napriek faktu, že na Slovensku je 5. júla štátny sviatok, obchody sú zatvorené a ľudia si užívajú nádherný voľný deň, na Pezinskej Babe to v rámci tohto dňa na voľno vôbec nevyzeralo.

Martin Paľov;ik8a9078.jpg

Množstvo ľudí finalizujúcich úpravy na trati a jej okolí, ale aj poriadne zapĺňajúci sa paddock v kameňolome pod Pezinskou Babou pretekárskymi tímami, či posledné prípravy na zajtrajšie administratívne a technické preberanie. Automobilové preteky sa totiž nikdy nepýtajú, či je štátny sviatok, alebo nie, jednoducho ich termín je vopred určený a pre všetkých prihlásených záväzný. A práve tých prihlásených je v rámci podujatia Slovakia Baba 2018 takmer stovka, presnejšie deväťdesiatosem. Nie iba zo Slovenska, ale aj Čiech, Rakúska, ba dokonca aj z Poľska, či Chorvátska.

Tibor Szabosi;c30i5135-2.jpg

Pre všetkých už spomínaných prihlásených jazdcov pripravil organizátor Autoklub Slovakia Baba o.z. v spolupráci s Wecreate mediateam SK s.r.o. preteky započítavané nielen do seriálu FIA CEZ Historik, slovenských a rakúskych majstrovstiev súdobých a historických vozidiel, ale aj voľných pretekov automobilov do vrchu. Počas nich sa na trati o dĺžke 5100 metrov predstaví už spomínaných 98 pretekárov, ktorých počas soboty a nedele (7. - 8.7.2018) čakajú vždy dopoludnia dve tréningové jazdy a popoludní dvojica súťažných, pričom práve súčet časov popoludňajších „ostrých" jázd určí konečné poradie sobotných, ale aj nedeľných pretekov.

Tibor Szabosi;c30i5629-8.jpg

Všetky aktuálne informácie, ako aj výsledky pretekov môžete sledovať na oficiálnej stránke organizátora - http://www.slovakia-baba.sk/

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri