Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

P.S.R. rally team bude na Auto Show

Thursday, 11. 11. 2021 - 10:15, Public relations   

P.S.R. rally team bude na Auto Show

Ako je zvykom za posledné roky súťažné posádky a celé tímy sa stretávajú na poslednom motoristickom podujatí na Slovakia Ringu. Nebude to inak ani v tomto roku a v dňoch 12. - 13. novembra 2021 sa stretnú na 12. KESKO MO0BILE AUTO SHOW.

Tibor Szabosi;asr67260-2.jpg

Ide o voľné podujatie kde je možnosť v uvoľnenejšej atmosfére poďakovať reklamným partnerom za podporu, urobiť priestor na návštevu podujatia a poprípade dohodnúť či načrtnúť ďalšie spolupráce a plány do budúceho obdobia.

Tibor Szabosi;ac7i6090-2.jpg

Podujatie bude obsahovať 2 rýchlostné skúšky v dĺžke cca. 40 km. Naša posádka Peter Gavlák – Emil Horniaček sa tradične predstaví v našich farbách s vozidlom Škoda Fábia R5, ktorú nám po Košiciach pripravil opäť XIQIO racing team.

Tibor Szabosi;asr68554-4.jpg

„Podujatie sme absolvovali vždy, keď nám to financie dovolili. Tento rok som nesedel v aute vôbec a tak som samozrejme rád každému kilometru. Najlepšie miesto čo sme tu vyjazdili bolo piate v absolútnom poradí, mám taký dojem, keď nerátam víťazstvá v triede ešte s EVO IX. Uvidíme ako sa nám bude dariť tento rok na úzkych spojovacích úsekoch okruhu. Samozrejme si to ideme spoločne s celým tímom užiť a to je to najpodstatnejšie,“ vysvetľuje Peter.

Tibor Szabosi;asr65266-3.jpg

„ Koniec dobrý, všetko dobré. Som naozaj rád a musím poďakovať našim reklamným partnerom za ich finančnú podporu aspoň v závere sezóny v tejto ťažkej dobe. Na základe toho môžeme absolvovať po Košiciach aj  slovenskú motoristickú rozlúčku na SK Ringu. Ide o tradičné podujatie, ktoré je už zastabilizované v našom kalendári a vždy sa tu radi stretneme všetci spolu v pohodovej atmosfére,“ doplnil majiteľ tímu.

P.S.R. rally team

logopsr.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri