Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ostrá Lúka mení termín!

Thursday, 11. 08. 2011 - 15:48, T. Szabosi   

Ostrá Lúka mení termín!

Preteky automobilov do vrchu na Ostrej lúke, pôvodne naplánované na 3. a 4. september 2011, sa uskutočnia v pozmenenom termíne 24. a 25. september 2011.

 

Tibor Szabosi;co8c5212.jpg

Vážení priaznivci motoristického športu

Automobilové preteky do vrchu na Ostrej lúke majú svoj kredit medzi motoristickými fanúšikmi a sú obľúbeným miestom pre automobilových pretekárov ale aj divákov a fanúšikov motoristického športu.
Chcem aj touto cestou vysloviť uznanie všetkým, ktorí sa pričinili o dobré meno motoristického športu v našom kraji a zároveň uznanie, že naplnili naše želanie z mimnulých ročníkov dostať Európu na Slovensko.
Tak ako je potešiteľné pre väčšinu občanov Slovenska, že Slovensko je v Európskej únii, že Slovensko je súčasťou Schengenu a od 1.1.2009 aj súčasťou Eurozóny, s potešením môžeme konštatovať, že motoristické podujatie na Ostrej Lúke v roku 2010 je tiež súčasťou Eurozóny.

Všetkým, ktorí sa v minulosti ale aj súčasnosti pričinili o to, že tento rok môžeme privítať na Ostrej Lúke aj účastníkov z európskych štátov patrí poďakovanie a uznanie. Spoločne ste dosiahli to, čo ste si predsavzali pred rokom. Je to ocenenie pre všetkých, ktorí venujú tomuto krásnemu a náročnému športu všetku svoju energiu, obetujú svoj čas a súkromie.

Prajem všetkým motoristickým fanúšikom príjemný zážitok

Ing. Vladimír Maňka
predseda BBSK

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri