Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ostberg: "Sme hladní po víťazstve..."

Monday, 08. 04. 2013 - 16:51, Zdenka Frývaldská   

Ostberg:

Na Vodafone Rally de Portugal sa predstaví šesť posádok Qatar M-Sport. Nebude chýbať ani Mads Ostberg s Jonasom Anderssonom, ktorí by chceli zabojovať o prvé miesto.

 

Vladislav Maschl;dsc-9901.jpg

Svetový šampionát v rally sa najbližší víkend presunie na portugalské šotolinové trate. Katarský M-Sport tam nasadí vo svojich farbách až šesť vozidiel Ford Fiesta, ktoré budú riadiť Mads Ostberg, Evgeny Novikov, Nasser Al-Attiyah, Thierry Neuville, Dennis Kuipers a Elfyn Evans. Najväčším adeptom na zisk najlepšieho umiestnenia je prvý menovaný Ostberg, ktorý sa bude určite snažiť napodobniť svoju skvelú jazdu v Mexiku i prvé miesto z minuloročnej portugalskej rally.

121111-ostberg.jpg

"Tento víkend sme mali ozaj veľmi dobré testovanie a keď sa pozriem na naše výsledky z Mexika, určite máme dostatočnú rýchlosť pre boj o najvyššie priečky. Portugalsko je trochu iné ako Mexiko, no verím, že s nástrahami trate sa dokážeme čo najlepšie popasovať. Podmienky na tejto rally budú dosť drsné, a tak treba zabezpečiť dostatočnú starostlivosť o auto a pneumatiky. Dlhé rýchlostné skúšky sú pre nás výzvou, no dôležitú úlohu zohrá aj počasie. Chcel by som však obhájiť minuloročné prvé miesto. Sme hladní po víťazstve", povedal Ostberg v oficiálnej tlačovej správe Qatar M-Sport.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri