Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Ondrej si chce napraviť chuť

Thursday, 02. 05. 2013 - 09:04, Martin Trenkler   

Ondrej si chce napraviť chuť

Doslova už iba hodiny zostávajú do štartu druhého podujatia slovenského šampionátu automobilových súťaží rely, ktorým je 20. Rally Prešov (2. - 4. mája). Na tomto podujatí nebude chýbať ani košický tím CMM media sport, ktorý sa pôvodne mal predstaviť s trojicou posádok, avšak neočakávané rodinné okolnosti zmarili štart Tamása Túriho s enkovým myšiakom. Predsa len žolíkom tímu bude Tomáš Ondrej, ktorý by chcel napraviť chuť po nie celkom vydarenom vstupe do sezóny, keď si pripísal iba polovičné body. Druhou posádkou vo farbách CMM media sport je Peter Deak a Jozef Tischler. Obe posádky sú prihlásené aj do súťaže teamov, kde by radi zamiešali poradím v prvej päťke. Už od utorka večera panoval v Prešove na riaditeľstve čulý ruch a v stredu to už bolo tam rušno ako v úli. Posádky si preberali potrebnú dokumentáciu, aby mohli bez problémov absolvovať obhliadku trate.

Tibor Szabosi;ibs6533-dxo.jpg

„Počas sezóny budeme mať čo doháňať, lebo body z prvej rally v Egri nám môžu v konečnom účtovaní chýbať. Prvý deň nám nevyšiel, v druhý už sme naplno zabodovali. Počas prestávky medzi súťažami sme mali plné ruky práce, aby sme všetko nachystali čo najlepšie. Obom autám či už môjmu, ale aj Kukučkovmu sme sa pozreli lepšie pod kožu a snažili sme sa ich upraviť a doplniť novými komponentmi. Aj preto som plný očakávania v akej kondícii sa tieto autá ukážu na trati," hovorí Tomáš Ondrej. Vlani na tejto súťaži skončil na treťom mieste, ktoré by si rád vylepšil, ale iste to nebude mať na trati ľahké. V triede 3 sa predstaví šestica jazdcov, ktorá si na trati iste nič nedaruje a tak sa môžeme tešiť na pekné súboje. „Radšej svoje plány a ciele nebudem prezrádzať, lebo sa nám ich nepodarilo naplniť hneď na prvom podujatí. Rovnako to platí aj o konkurencii, ale doslova sa teším na preteky. Trate sú zaujímavé a verím, že sa na nich budeme pohybovať na čelných priečkach či už v triede alebo aj absolútnom poradí," naznačil ambície T. Ondrej.

Media servis CMM - Ecce Rallye

Tibor Szabosi;ibs6846-dxo.jpg 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri