Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

OMV MaxxMotion TRUCK RACE OF SLOVAKIA FIA ETRC

Friday, 24. 05. 2019 - 13:16, Public relations   

OMV MaxxMotion TRUCK RACE OF SLOVAKIA FIA ETRC

Súčasťou víkendu OMV MaxxMotion TRUCK RACE OF SLOVAKIA FIA ETRC 6. a 7. júla bude aj nový európsky seriál MAXX Formula. Ten ponúka otvorené preteky monopostov viacerých kategórii vrátane originálnych monopostov F1 z úžasnej éry osemdesiatych devädesiatych rokov minulého storočia a začiatku nového milénia. Formulu 1 budú dopĺňať  ďalšie kategórie monopostov ako GP2, F3000, Indy Car, Formula Renault 3.5 či dokonca SuperLeague Formula. Neopakovateľný zvuk motorov V8, V10 i V12 chytia za srdce určite nejedného fanúšika týchto legiend, ktoré sa v tomto zložení postavia na štart pretekov okruhu SLOVAKIA RING vôbec po prvý krát v histórii. Najvýkonnejšie stroje predvedú to, čo sa od Formuly 1 očakáva: súboje, zvuk a technologickú dokonalosť. Formulu 1 videlo slovenské publikum u nás už v roku 2015 na exhibícii počas Veľkej ceny SR.

formula1.jpg

Seriál má za sebou úspešnú premiéru počas uplynulého víkendu FIA WTCR na holandskom okruhu Zandvoort. Diváci budú mať možnosť prezrieť si a odfotiť sa s týmito legendárnymi formulami priamo v paddocku. Všetko samozrejme v cene jedného vstupného na víkend ostrých pretekárskych ťahačov FIA ETRC.

formula.jpg

Štvordielny seriál sa po SLOVAKIA RINGU ukáže ešte na okruhu Zolder v Belgicku a Dijon vo Francúzsku, ktoré kedysi hosťovali aj Veľké ceny F1, rovnako ako Zandvoort.

formula2.jpg

Štart pretekov Maxx Formula si nemôžete nechať ujsť, bude to zážitok pre každého fanúšika rýchlych a ohlušujúcich áut.

formula3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri