Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier: „Hral som a prehral som“

Tuesday, 27. 10. 2015 - 22:00, Katarína Ďurecová   

Ogier: „Hral som a prehral som“

Sébastien Ogier mal pred záverečnou rýchlostnou skúškou veľký náskok, ale zároveň i titul bezpečne vo vrecku. Preto sa rozhodol, podľa vlastných slov, trochu pobaviť na záver nie príliš napínavého podujatia, čo preňho rozhodne nedopadlo dobre.

„Nemal som komu čo dokazovať, ale som pretekár a vždy sa so seba snažím vydať to najlepšie. Proste to nebola tá najvzrušujúcejšia rally a od soboty sme mali veľký náskok, čo znamenalo, že som išiel na istotu a kontroloval situáciu na čele. Na konci som sa však chcel zabaviť a tak som išiel totálne naplno," komentoval celú situáciu už istý majster sveta, ktorý po havárii musel pre istotu absolvovať i vyšetrenie v nemocnici.

Volkswagen Motorsport;vw-20151025-7371.jpg

„Cítim sa dobre, úplne v poriadku, len som trochu otrasený. A Julien je taktiež v poriadku. To je najdôležitejšie. Hral som a prehral som, teraz musím znášať následky. Bola to hlúpa chyba, to určite, ale nie je to koniec sveta. Je mi to ľúto, ale aspoň že moji tímoví kolegovia obsadili prvé a druhé miesto a pre tím je to teda stále silný výsledok," na rovinu hovorí Ogier.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri