Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Neuveriteľná prevaha Fordu na Rally Acropolis

Wednesday, 22. 05. 2013 - 16:16, Zdenka Frývaldská   

Neuveriteľná prevaha Fordu na Rally Acropolis

Takmer 50 percent celého zoznamu prihlásených na Rally Acropolis tvoria vozidlá Ford Fiesta postavené britskou firmou M-Sport. Medzi jazdcami nechýba ani Martin Koči.

 

msport-1.jpg

Budúci týždeň v takomto čase sa už budú posádky a tímy svetovej rally pripravovať na štart známej Rally Acropolis. Jej 59. ročník prebehne v dňoch 31.5.- 2.6. a odštartovať by na ňom malo 50 súťažných posádok. Z nich až 23 sa predstaví na vozidlách Ford Fiesta rôznej špecifikácie od firmy M-Sport. "Je skvelé vidieť tak silné zastúpenie našich vozidiel v zozname na Rally Acropolis," povedal šéf M-Sport, Malcolm Wilson. "Zastúpenie tam majú takmer všetky typy vozidiel Ford Fiesta, od RS WRC, RRC, cez S2000 a R2 až po model ST. Dokazuje to, že sme spoločne vyvinuli vzrušujúci a efektívny "rebríček príležitostí", ktorý umožňuje súťažiacim posúvať sa ďalej. Táto štatistika nám dáva fantastický pocit z dobre vykonanej práce. Budeme dúfať, že tento úspech bude ešte pokračovať."


Vladislav Maschl;dsc-1370-1.jpg

Na Rally Acropolis sa predstaví aj posádka Styllex Motorsport, Martin Koči - Petr Starý, ktorí v rámci Junior WRC odštartujú na Forde Fiesta R2.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri