Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Nech dvihne ruku ten, kto si myslí, že Vettel odíde z Ferrari!

Wednesday, 10. 05. 2017 - 14:00, Ľuboš Kašický   

Nech dvihne ruku ten, kto si myslí, že Vettel odíde z Ferrari!

Taliansky novinár Leonildo Turrini vo svojom blogu špekuluje o tom, či Vettel odíde po sezóne z Ferrari. Dokonca má vraj podpísanú predbežnú zmluvu s iným tímom.


Nie je tajomstvom, že po odchode Rosberga Mercedes hneď kontaktoval Vettala, pripomína Turrini, ktorého slová potvrdzuje aj Eddie Jordan. Ten dokonca prezradil, že počas predsezónnych testov v Barcelone sa Niki Lauda priateľom preriekol, že Mercedes už má s Vettelom predbežnú zmluvu na rok 2018! Aj preto má Bottas zmluvu iba na jeden rok.

wri2-04636.jpg

Lenže Ferrari teraz nastúpilo do sezóny celkom vymenené a situácia sa komplikuje. Predbežná zmluva ešte neznamená zmluvu a ak to takto pôjde aj ďalej, tak Vettel nebude mať dôvod odchádzať do Mercedesu. „Máme pilotov, ktorí robia dobre svoju prácu," vraví teraz Lauda. „Ak budeme vyhrávať s Hamiltonom a Bottasom naďalej, tak nevidím dôvod na výmenu."

alonso01.jpg

Na pretras prišiel samozrejme aj Fernando Alonso. „Je rýchly, agresívny a má všetko, čo má mať špičkový pilot," pokračuje Rakúšan. „Alonso však urobil niekoľko zlých rozhodnutí. Odísť z Ferrari do McLarenu bolo jeho rozhodnutie, hoci vedel o problémoch s motormi Honda. Nemyslím si, že by ho chceli späť do Ferrari." Práve Španielove spontánne odchody (predtým aj z McLarenu) sa s ním vlečú a Mercedes by dvakrát zvažoval, či by Alonsa angažoval. Každopádne Fernando Alonso je podobne, ako Sebastian Vettel na voľnom trhu pre sezónu 2018 a aj preto je logické, že sa začínajú vynárať špekulácie o ich budúcnosti. Verím tomu, že všetko sa upečie počas európskej časti sezóny F1 a najneskôr na septembrovej Monze už v tom budeme mať jasno.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri