Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nasser Al-Attiyah boj o titul nevzdáva

Monday, 18. 04. 2011 - 20:45, Katarína Ďurecová   

Nasser Al-Attiyah boj o titul nevzdáva

Nasser Al-Attiyah verí, že i napriek tomu že po dvoch podujatiach SWRC nemá na svojom konte ani jeden jediný bod, môže stále vyhrať titul v tejto kategórii. Bude ale musieť vyhrať všetky ostávajúce podujatia.

„Je to ťažké. Naozaj sme tu chceli vyhrať, najmä po tom čo sa stalo v Mexiku (Al-Attiyah tam síce pôvodne vyhral, ale neskôr bol diskvalifikovaný) tím potreboval povzbudenie v podobe výhry. Bohužiaľ sa to nestalo. Cítil som, že motor začal strácať výkon už na začiatku rýchlostnej skúšky, potom úplne prestal pracovať. Bol to problém s ventilom", vysvetľuje Al-Attiyah okolnosti svojho odstúpenia z Rally Jordan, v ktorej mal vypracovaný dvojminútový náskok na čele.

Enrique Gijón;wrcmex2011-1671-al-attiyah.jpg

„Nikdy sa nevzdáme. Teraz pôjdeme na Sardíniu a musíme tam vyhrať. Teraz musíme vyhrať všetky štyri ostávajúce rally, ak chceme pomýšľať na titul. Na začiatku sezóny sme hovorili o tom, že by sme chceli vyhrať úvodné štyri podujatia, pretože sú to podujatia, ktoré nám sedia najlepšie - teraz ale potrebujeme vyhrať všetko. Je ťažké prijať takýto výsledok, ale aj takýto môže byť občas motoršport. Musíme to akceptovať. Máme za sebou dve ťažké rally, ale teraz sa pozeráme dopredu a do konca sezóny sa pokúsime urobiť pre titul maximum", nestráca optimizmus Al-Attiyah.

Enrique Gijón;dsc0917.jpg

Ak by všetko išlo tak, ako má, Nasser Al-Attiyah by mohol mať po dvoch súťažiach na svojom konte maximálny zisk 50 bodov, namiesto toho je to 0. Dokáže i napriek tomu vyhrať šampionát SWRC?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri