Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Napodobní Stéphane Sarrazin minuloročný triumf Daniho Sorda?

Wednesday, 08. 05. 2013 - 14:25, Zdenka Frývaldská   

Napodobní Stéphane Sarrazin minuloročný triumf Daniho Sorda?

Podnik ERC s názvom Tour de Corse bol minulý rok zaradený do Intercontintel Rally Challenge. Jeho víťazom sa stal Dani Sordo na vozidle Mini Cooper S2000.

 

Luboš Kubele;498t0738.jpg

Zoznam prihlásených na tohtoročné Tour de Corse obsahuje 58 mien, medzi ktorými sa nachádza aj Stéphane Sarrazin. Bývalý jazdec Subaru odštartuje na jednom z 23 vozov špecifikácie S2000, ktoré sa v zozname nachádzajú a bude sa snažiť zopakovať Sordov triumf spred roka. Ten na 55. ročníku tejto rally porazil všetkých svojich súperov a na Mini Cooper S2000 zvíťazil. Sarrazinovi by malo patriť štartovné číslo 8, hneď za Poliakom Kubicom, ktorý bude spolu s Kopeckým, Breenom, no i mnohými ďalšími, jeho veľkým súperom.

Tibor Szabosi;_m5m3888.jpg

Stéphane Sarrazin je 37 ročný Francúz, ktorý má za sebou 15 štartov vo WRC, 4 v IRC a 3 v ERC. Minulý rok absolvoval štyri podniky Majstrovstiev Francúzska, kde s vozidlom Peugeot 307 WRC dojazdil celkovo na ôsmom mieste. Na Korzike štartoval naposledy v roku 2006.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri