Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Na ženevskom autosalóne sa po prvýkrát predstaví Mazda HAZUMI

Saturday, 22. 02. 2014 - 10:27, Zdenka Frývaldská   

Na ženevskom autosalóne sa po prvýkrát predstaví Mazda HAZUMI

Spoločnosť Mazda predstaví na 84. medzinárodnom autosalóne v Ženeve model Mazda HAZUMI, malé koncepčné vozidlo budúcej generácie. Na nadchádzajúcom podujatí uvedie táto nekonvenčná japonská automobilka vo svetovej premiére aj nový čistý vznetový motor: SKYACTIV-D 1.5.

hazumi-teaser-sketch-jpg72.jpg

Názov HAZUMI, čo v japončine znamená „vyskočiť" alebo „vyraziť", je mimoriadne vhodný na označenie malého vozidla, ktoré už na prvý pohľad prekypuje energiou. Model HAZUMI je vyrobený bez akýchkoľvek ústupkov z konštrukčných princípov spoločnosti Mazda a je vyjadrením ideálnej formy pre budúcu generáciu malého vozidla spoločnosti.

Spoločnosť Mazda taktiež predstaví SKYACTIV-D 1.5 - nový čistý vznetový motor s malým objemom. Ďalší ženevský exponát medzitým pripomenie 25. výročie kultového modelu Mazda MX-5 - najpredávanejšieho roadstera všetkých čias.
Podujatie bude otvorené pre verejnosť od 6. do 16. marca. Pre novinárov sú určené dni 4. a 5. marca. Spoločnosť Mazda usporiada tlačovú konferenciu v utorok popoludní (4. marca) od 14:00 do 14:15 SEČ v hale č. 5.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri