Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na TODOS Cena Slovenska 2019 prihlásených 57 jazdcov

Friday, 30. 08. 2019 - 10:04, Public relations   

Na TODOS Cena Slovenska 2019 prihlásených 57 jazdcov

Úderom polnoci dňa 28.8.2019 bolo uzavreté prihlasovanie súťažiacich na podujatie TODOS Cena Slovenska 2019. Konečná bilancia hovorí o tom, že divákom sa predstaví 57 jazdcov a približne 10 predjazdcov.

Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2019 sa počas nasledujúceho víkendu presunú na legendárnu Pezinskú Babu. Práve tu sa v minulosti konalo podujatie zaradené do európskeho seriálu a na tunajšej 5100 metrov dlhej trati mali diváci možnosť sledovať výkony najlepších jazdcov z celej Európy.

Tibor Szabosi;c30i9826-12.jpg

Potom prišlo obdobie, keď nastali problémy s traťou, ktorá sa na niektorých miestach prepadala a bolo treba urobiť jej stavebné úpravy. Po nich sa preteky podarilo opäť obnoviť, povrch trate však napriek veľkej snahe organizátora nebol úplne ideálny.

V tomto roku prišlo opäť k zmene organizátora, keď si po zrušení pretekov ich usporiadanie zobral na svoje plecia AST PRESSKAM v spolupráci s Jung Sport line, Bratislavským samosprávnym krajom. Výsledkom je pripravené podujatie v rekordne krátkom čase, ale aj z veľkej miery opravená trať vyrezaním asfaltu na problematických miestach a jeho náhrada novým, ako aj oprava, či pridanie nových zvodidiel. Prihlásení jazdci sa tak môžu, aj vďaka hlavnému partnerovi podujatia, spoločnosti TODOS, tešiť na dobre pripravené preteky. Samozrejme servisné depo opäť nájde svoje miesto v legendárnom paddocku, ktorý je považovaný za najlepšie uložený servis v rámci celej Európy.

plagat-10.jpg

Na začiatku sme spomínali 57 prihlásených jazdcov, pričom samozrejme nechýba kompletná slovenská kopcová špička a potešujúcou správou je aj fakt, že práve na podujatí TODOS Cena Slovenska 2019 sa prvýkrát sa v rámci histórie Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu predstavia aj jazdci na vozidlách Mazda MX5, ktoré poznáme z okruhového seriálu.

Do štartu podujatia ostáva naozaj už iba týždeň. Organizačne je podujatie už komplet pripravené, jazdci sú prihlásení a prichystaní zvádzať neúprosné súboje s časom, čiže nám ostáva azda už iba jediné. Pozvať všetkých fanúšikov automobilových športov na podujatie TODOS Cena Slovenska 2019, ktoré sa bude konať na Pezinskej Babe v dňoch 6. – 8.9.2019. Zatiaľ čo piatok 6.9. je vyhradený na administratívne a technické preberanie, sobota a nedeľa 7. – 8.9. na pretekanie. Keďže sa jedná o dvoj preteky, každý deň sa môžu fanúšikovia tešiť na dve dopoludňajšie tréningové jazdy v čase od 8:00 do 12:00 hodiny. V popoludňajších hodinách účastníci absolvujú dvojicu súťažných jázd v čase od 12:30 do 17:00 hodiny. Vyhlásenie výsledkov a ocenenie najlepších je plánované od 17 hodiny 30 minúty. Všetci ste vítaní, vstup je voľný.

Miro Majláth
tlačový tajomník TODOS Cena Slovenska 2019



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri