Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Na Silvestra, čo ste ešte nevideli

Monday, 31. 12. 2018 - 12:00, Ľuboš Kašický   

Na Silvestra, čo ste ešte nevideli

Na posledný deň v roku strieľa šampanské, oslavuje sa a „ide sa do gala“. Jedno také gala si dnes slávnostne pripomeňme aj my.

 

Začiatkom decembra sa v Petrohrade stretol koncil motoristického športu a následne sa na slávnostnom gala oceňovali najlepší pretekári práve skončenej sezóny 2018. Pripomeňme si slávnostnú atmosféru gala večera.

agala04.jpg

agala01.jpg

fia10-18.jpg

Tommi Makinen prevzal cenu za Pohár konštruktérov pre Toyotu, no Sebastien Ogier a Julien Ingrassia sa radovali z jazdeckého titulu (M-Sport).

agala03.jpg

Mladý Mick Schumacher vyhral F3 a rodinný priateľ Jean Todt verí spolu so Sebastianom Vettelom, že Mick je na ceste do F1.

agala02.jpg

Ott Tänak nezvládol záver sezóny, no ukázal, že dozrel do majstrovských kvalít. 

agala06.jpg

Dvojica Scuderie Ferrari (Sebastian Vettel a Kimi Räikkonen) síce nedokázala využiť kvality svojho auta, no získala tituly prvého aj druhého vicemajstra sveta.

agala08.jpg

Jean-Eric Vergne zaslúžene oslavoval titul vo Formule E, no tímový titul vyhral Audi Sport, ktorého šéfom je Allan McNish.

agala07.jpg

Švéd Johan Kristofersson na svoje tridsiate narodeniny prevzal už druhý titul šampióna WRX.

lowm182233.jpg

lowm182234.jpg

lowm182236.jpg

Titul šampióna F2 pomohol Angličanovi George Russellovi do kokpitu Williams Mercedes F1. Radosť Tota Wolffa nie je náhodná.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri