Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Na posledný podnik ERC prihlásených 106 posádok

Tuesday, 23. 10. 2012 - 17:01, Zdenka Frývaldská   

Na posledný podnik ERC prihlásených 106 posádok

Až 106 súťažných posádok obsahuje zoznam prihlásených na posledný podnik švajčiarskeho šampionátu v rally a zároveň aj Majstrovstiev Európy v rally, ktorý sa uskutoční už najbližší víkend aj s jedným českým zástupcom.

 

Vladislav Maschl;dsc-1863-1.jpg

V poradí ďalší šampionát, ktorý čoskoro dospeje do svojho tohtoročného cieľa bude ten švajčiarsky. Stane sa tak v dňoch 25. - 27. októbra na Rallye International du Valais, ktorá je zaradená aj do ERC. Mená ako Luca Betti či Michaël Burri nebudú teda žiadnym veľkým prekvapením. Pre súťažiacich je pripravený časový hamonogram rozdelený do troch súťažných dní, pričom tým prvým bude už najbližší štvrtok. Počas neho absolvujú posádky tri rýchlostné skúšky o celkovej dĺžke 32 kilometrov. V piatok ich čaká ďalších sedem a v sobotu zvyšných šesť RS. Trať je celkovo dlhá 645 kilometrov a merané úseky z nej tvoria 45 %.

Vladislav Maschl;dsc-2285-2.jpg

Bohatý zoznam prihlásených sľubuje veľmi zaujímavé preteky, ktoré uzavrú sezónu 2012 v spomínaných dvoch šampionátoch. Na štart sa s šíslom 2 postaví čerstvý majster Švajčiarska v rally, Nicolas Althaus na Peugeote 207 S2000, ktorý bude vo svojej triede čeliť ďalším 14 vozidlám špecifikácie S2000. Jedným z jeho súperov bude aj český pilot Antonín Tlusťák.

Oficiálna stránka
Zoznam prihlásených

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri