Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Na mestskom okruhu najrýchlejší Béreš

Friday, 27. 06. 2014 - 22:01, Zdenka Frývaldská   

Na mestskom okruhu najrýchlejší Béreš

L Racing VI. Rally Lubeník dnes zavítala v rámci prvých dvoch rýchlostných skúšok na mestský okruh do Rožňavy. Priebežné prvé miesto si držia Béreš s Répásom.

 

img-0853-1.jpg

Dve rýchlostné skúšky na mestskom okruhu v Rožňave dnes absolvovalo 35 posádok hlavného šampionátu na L Racing VI. Rally Lubeník. „Verím, že po všetkých tých problémoch, ktoré nás v poslednej dobe stretávajú, musí prísť aj šťastie. Auto je pripravené, no sú veci, za ktoré ručiť nevieme. Páčia sa mi rýchlostné skúšky a je super, že v Rožňave sa konečne niečo deje. Konkurencia je vysoká, štartuje veľa vozidiel WRC", povedal tesne pred štartom Jozef Béreš, ktorému mestský okruh naozaj vyšiel a po dnešnom dni si drží vedúcu pozíciu. Na druhom mieste môžu ísť pokojne spať Grzegorz Grzyb s Robertom Hundlom, no je jasné, že zajtra budú chcieť poriadne zabojovať. Tretia pozícia priebežne patrí Pavlovi Valouškovi s Martinou Škardovou.

img-0867.jpg

Do uzavretého parkoviska po dnešnom dni prišlo 29 posádok. Hneď v prvej RS sa kvôli technickým problémom s pretekmi rozlúčili Urbančík so Sobotom a Deak s Bagóm. Deak sa zatiaľ snaží svoje auto opraviť a rád by nastúpil zajtra. Po RS1 odstúpili Jurečka s Beťkom a Greguška s Timkom, z ktorých Greguška už svoje auto opravil a Jurečka ešte opravuje. V druhej rýchlostnej skúške havaroval Keszi s Helmeczym, našťastie sa obišli bez zranení, no v pretekoch pokračovať nebudú. Česká dvojica Trněný s Pritzlom odjazdila o jedno kolo menej a kvôli technickým problémom už pokračovať nebude.

dsc-0011-1.jpg

Sumár:
V pretekoch zajtra nebudú pokračovať štartovné čísla:
38 Urbančík - Sobota
35 Keszi - Helmeczy
24 Lipták - Slovák
8 Trněný - Pritzl

Svoje autá opravujú štartovné čísla:
32 Jurečka - Beťko
26 Deak - Bagó

Zajtra čaká na súťažné posádky ďalších šesť rýchlostných skúšok, z ktorých prvá štartuje o 10:33 hod. Celkové výsledky sa dozvieme okolo 16:00 hod.

Tlačové stredisko L Racing VI. Rally Lubeník
Zdenka Tamášová

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri