Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na Dobšinskom kopci aj elektromobily Nissan Leaf

Tuesday, 12. 07. 2016 - 21:47, Public relations   

Na Dobšinskom kopci aj elektromobily Nissan Leaf

Dobšinský kopec 2016 sa bude hrdiť nielen nádhernými a neskutočne rýchlymi pretekárskymi vozidlami z celej Európy, ale aj predstavením horúcej novinky na slovenskom automobilovom trhu, vozidlami Nissan Leaf, ktoré sa dostávajú do predaja iba v týchto dňoch.

nissan-leaf-trencin-12-07-2016-001.jpg

To všetko vďaka spolupráci s partnerom Dobšinského kopca 2016 - Slovenskými elektrárňami. Nissan Leaf je aktuálne najpredávanejším vozidlom svojej triedy na svete, pričom sa hrdí titulom vozidla nulovou tvorbou emisií. Nissan Leaf, ktorý je kompletne vyrábaný v Európe je plnohodnotným vozidlom, ktoré sa vyznačuje nízkymi nákladmi a ekonomickou prevádzkou, pri zachovaní plnohodnotného režimu. Jedná sa o druhú generáciu vozidla, ktoré sa vyznačuje nulovými emisiami, nákladmi na energie, ktoré tvoria iba 2 € na 100 kilometrov, pričom pri plne obsadenom vozidle piatimi osobami, dokáže toto vozidlo vyvinúť rýchlosť 145 km/hod. a jeho dojazd je rovných 199 kilometrov. Čo poviete ? Ideálne mestské a prímestské vozidlo.

nissan-leaf-trencin-12-07-2016-004.jpg

Nissan Leaf druhej generácie sa na Slovensku začal predávať 1.7.2016, pričom všetci návštevníci Dobšinského kopca 2016 si budú práve na tomto podujatí mať možnosť ako prví dvojicu týchto vozidiel pozorne preštudovať v dňoch 16. - 17.7.2016 práve na podujatí zaradenom do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu vďaka partnerovi podujatia - Slovenským elektrárňam.

dk-2016-reklamni-partneri.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri