Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Muller odmietol, že by prešiel do WRC, ako príklad udáva Raikkonena

Friday, 01. 10. 2010 - 22:50, Katarína Ďurecová   

Muller odmietol, že by prešiel do WRC, ako príklad udáva Raikkonena

Šampión WTCC Alsasan Yvan Muller, ktorý vo francúzskej rally štartuje s Xsarou WRC v tíme Pettera Solberga odmietol špekulácie o jeho možnom prechode z WTCC do WRC.

„Keď máte toľko rokov ako ja, je nemožné začať kariéru niekde inde", vyjadril sa 41-ročný Muller a pokračoval: „Pozrite a na Kimiho Raikkonena. Bol jeden z najlepších vo formule 1 ale vo WRC mu to moc nejde a to aj napriek tomu, že má jedno z najlepších áut. Je to ako s futbalom a rugby. Oboje sa hrá na tráve a v hre sú dve bránky, ale pravidlá sú absolútne odlišné."

Willy Weyens;wiwmuller-062.jpg

Muller s taktiež vyjadril, že najzložitejšie je preňho zvyknúť si na rozpis a taktiež aj samotná tvorba rozpisu: „Tvorba rozpisu počas zoznamovacích jázd ma stála veľa energie. Nie je to pre mňa prirodzené, mať v aute niekoho, kto vám hovorí, čo máte robiť a riadiť sa tým."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri