Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Mozner, Mozner vs. Topoľčany

Thursday, 24. 05. 2012 - 09:08, Daniel Mandzi   

Mozner, Mozner vs. Topoľčany

Prechod štartovou rampou Rally Prešov nebol pre tím Moznerovcov iba začiatkom preteku, znamenal aj začiatok éry, v ktorej na miesto navigátora oficiálne zasadol Radovan Mozner mladší.

 

Tibor Szabosi;co8c4894-6.jpg

Nová „rodinná" kapitola pokračuje aj v druhých pretekoch tejto sezóny. Obaja Moznerovci, veria a dúfajú v šťastný príchod do ciela, snáď už bez defektu. Keďže Rally Prešov bol R. Moznerovi staršiemu známy, nemusel sa až tak spoliehať na svojho nového navigátora.

Tibor Szabosi;67c2352.jpg

R. Mozner : „Topolčany sú však iná káva, tento pretek som štartoval prvý krát minulý rok, takže trate až tak nepoznám. Budem musieť ísť aj na uši, nielen na oči alebo pamäť. Svojmu synovi verím, že niečo nepokazí a nebude miesto pravej tri, ľavá osem. Minulý rok boli pre nás Topolčany smolné, havarovali sme."

Tibor Szabosi;67c1956.jpg

Moznerovci aj naďalej vo farbách Peva racing teamu a Semerádovou Evo IX. Auto predčilo najtajnejšie očakávania a bolo spoľahlivým partnerom počas prvého preteku.

Lukasz Krzeminski;img-3956-4.jpg

Topoľčianske preteky sú náročné ale nádherné trate. Asi všetci pevne dúfajú, v čo najlepšie umiestnenie a spoľahlivú organizáciu. Želáme jazdcom aj organizátorom úspešný pretek.

Tibor Szabosi;co8c4575-7.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri