Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Motoršportový víkend pred nami

Wednesday, 06. 02. 2013 - 18:21, Zdenka Frývaldská   

Motoršportový víkend pred nami

Tretie kolo Liqui Moly Winter Cup 2012/2013 je pripravené na najbližší víkend. Sobotňajšie preteky v Moldave museli byť pre nepriaznivé počasie zrušené.

 

Jozef Pisch;co8c7597-6.jpg

Aj keď sa často zvykne hovoriť o ukončení motoršportovej sezóny, pravdou je, že sezóna (aspoň na východe) nikdy nekončí. Zimné víkendy sú síce o niečo menej naplnené podujatiami ako tie letné, no stále je kam ísť, čo si užiť a zabaviť sa v obklopení rýchlych áut. Rovnako tomu bude aj v najbližší víkend, ktorý bude  venovaný motoršportu v Prešove.

Zdenka Tamášová;img-1039-5.jpg

Už druhé kolo tohtoročného ŠKBM-Norex Rally Sprintu Moldava bolo naplánované na sobotu 9.2. Uskutočniť sa malo na známom Ranči Erika Ševcova, no nepriaznivé podmienky sa podpísali pod zrušenie pretekov.

Jozef Pisch;co8c8456-4.jpg

Sobotu vynahradí nedeľa, keď sa v Prešove bude konať aj posledné kolo Liqui Moly Winter Cup na trati bývalých hydinární v Šalgoviku. Aktuálny počet 75 prihlásených hovorí o veľkej obľúbenosti tohto podujatia vďaka zaujímavej trati i výbornej atmosfére. Preteky odštartujú krátko po desiatej hodine ráno a súťažiaci sa môžu opäť tešiť na mierne pozmenenú trať. V celkovom poradí si zatiaľ prvé miesto drží Tomáš Ondrej, ktorého však ešte môžu ohroziť Rado Mozner, Martin Koči a Tomáš Kukučka. V tímoch je s desaťbodovým náskokom vo vedení tím Tomáša Ondreja a Peťa Halušku s názvom CMM mediasport Jimmy Car Rally Team. Kto bude tentoraz tým najrýchlejším a kto sa stane absolútnym víťazom LMWC 2012/2013 sa dozvieme už v nedeľu.

Peter Vranský;dobsinska-zima-2013-071.jpg

A kto by sa náhodou nudil doma, stále si môže zapnúť online výsledky z Rally Švédsko :-)

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri