Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Motanice okolo Ferrari. Prečo?

Monday, 10. 09. 2018 - 14:00, Ľuboš Kašický   

Motanice okolo Ferrari. Prečo?

Nevydarení bratia neraz vyrábajú problémy. Brat nového šéfa Ferrari zverejnil na sociálnej sieti post s gratuláciou „vraj novému pilotovi" Ferrari, no rýchlo ho musel zmazať.

 

Celý minulý týždeň talianske médiá viedli urputné diskusie o tom, či Kimi Raikkonen ostane a či je nová zmluva pre Charlesa Leclerca už podpísaná. Napokon, veď niečo sme o tom už napísali aj na našej webovej stránke. Zdá sa však, že to „červení" zasa poriadne domotali a odďaľovanie zverejnenia rozhodnutia o pilotovi v druhom kokpite Scuderie na sezónu 2019 je nešťastné.

Martin Trenkler;d6b2095.jpg

„Čárli, sme hrdí na to, že sme ti verili hneď od tvojho debutu v F1. Fandili ti v každej zákrute a teraz ťa uvidíme v červenom aute," citoval rýchlo zmazaný post brata nového predsedu správnej rady Ferrari, Lapo Elkanna taliansky denník Gazzetta dello Sport.

Martin Trenkler;ren2986-1.jpg

Ako to nazvať? Jednoducho „prúser". Ak by to aj bola pravda a Leclerc už naozaj má novú zmluvu s Ferrari, tak to nemôže vyjsť von takýmto spôsobom. Nepodarený brat Johna Elkanna asi dostal od brata „kvapky" a krátko potom svoj „zaručený post" nahradil týmto: „Veríme, že sen sa stane skutočnosťou."

Nuž, jedno lepšie ako druhé. Možno vám to niečo aj pripomína. Každopádne my sa držme oficiálnych zdrojov a tie zatiaľ zaryto mlčia. Kimi Räikkonen je stále pilotom tímu Ferrari so zmluvou do konca tejto sezóny a o jeho budúcnosti môžeme len špekulovať.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri