Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Monacký panovník si vybral Lexus

Thursday, 07. 04. 2011 - 15:57, Ivan Václavík   

Monacký panovník si vybral Lexus

Spoločnosť Lexus Europe oznámila, že od monackého kniežaťa Alberta II získala špeciálne oprávnenie panovníka, a stáva sa tak oficiálnym dodávateľom Jeho Jasnej Výsosti monackého kniežaťa.

lexus-monaco.jpg

Na znamenie svojho zasadzovania sa za ekologicky šetrnejšie riešenia sa Albert II rozhodol pri príležitosti sobáša so slečnou Charlene Wittstockovou, plánovaného na sobotu 2. júla 2011, použiť automobil Lexus s hybridným pohonom.

Jeho Jasná Výsosť sa aktívne zaujíma o podporu pokrokových riešení na ochranu životného prostredia a trvalo udržateľný rozvoj po celom svete. Na tieto účely dokonca monacké knieža v roku 2006 založilo Nadáciu Alberta II. Monackého. Táto nadácia dnes podporuje vyše 150 projektov na sledovanie vývoja životného prostredia a ochranu druhov ohrozených zmenami klímy. Pomáha tiež v otázkach hospodárenia s vodou v rozvojových regiónoch.
Spoločnosť Lexus je potešená, že môže pomôcť Monackému kniežatstvu ujať sa úlohy medzinárodného porovnávacieho meradla v otázkach trvalo udržateľnej mobility.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri