Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Mitsubishi predstavilo nový Lancer EVO X

Saturday, 07. 03. 2009 - 21:27, Lukáš Raník   

Mitsubishi predstavilo nový Lancer EVO X

Britská spoločnosť, ktorá sa stala nástupcom Rallyart Europe a bývalého továrného tímu Mitsubishi predstavilo najnovšiu špecifikáciu Lancera. V plnej výbave bude k dispozícií za veľmi priaznivú cenu cca 120 000 libier.



„Keď sme sa rozhodli, že postavíme vlastnú verziu Evo X, vedeli sme, že pri stavbe využijeme roky skúseností z majstrovstvách sveta skupiny A, tak WRC. Tieto poznatky sme museli preniesť do skupiny N, ale myslím, že sa to podarilo a že je to zrod najlepšieho súťažného Lanceru Evo X,“ hovorí John Easton, šéf MML.


I keď mnoho tímov ma stavbu vlastného Evo X už za sebou, MML išli vlastnou cestou vývoja dielov. Prvé testy tohto nového špeciálu sú na programe v priebehu marca. Ostrá premiéra v rally ho čaká pravdepodobne v Lotyšsku na Rallijs Talsi.

„Očakávame, že od mája si záujemci začnú automobily objednávať, samozrejme ponúkame aj kompletný servis vrátane náhradných dielov, ktoré sa dajú objednať od nás aj cez internet. Potenciálnym záujemcom ponúkame pred samotnou kúpou auta jeho otestovanie priamo v Británii,“ dodáva John Easton.





Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri