Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Miro Horňák v Moste na druhom mieste

Tuesday, 10. 08. 2010 - 13:01, Miroslav Majláth   

Miro Horňák v Moste na druhom mieste

Po problémoch, ktoré sme opisovali odštartoval Skaličan Miro Horňák v rámci vytrvalostných pretekov automobilov na okruhu v Moste v tíme IP Racing Shop v spolupráci s Milanom Valášekom a Zbynkom Buchtom na vozidle Renault Clio RS.

Dominik Bugár;_dpo4523.jpg

Preteky na mosteckom okruhu s vozidlom Renault Clio RS rozbiehal Milan Valášek, ktorého však už o pár kolách vystriedal Zbyněk Buchta. Ten si však tiež veľmi nezapretekal, keďže preteky boli po približne pol hodine kvôli hustému, nepretržitému dažďu, z dôvodu bezpečnosti na približne jednu hodinu prerušené. Napriek faktu, že autá stáli hodinu v priestore štartu, čas ostávajúci do konca pretekov neustále ubiehal ďalej. Po hodine a pol prišiel reštart pretekov, to už však vo vozidle sedel Miro Horňák. Všetko však vlastne začínalo odznova. V tomto prípade však Miro obrazne povedané „ťahal za kratší koniec". Prím totiž v týchto pretekoch medzi vozidlami divízie D4 do dvoch litrov hral perfektne pripravený slovenský Seat Leon SC TDi za volantom ktorého sa striedal Bratislavčan Vlado Hybáček s Michalom Matějovským.

miro-milan-2.jpg

„Preteky boli dobré, len škoda toho prerušenia. Sme spokojní aj s druhým miestom. Seat Leon pripravovaný Vladom Hybáčkom bol v tomto prípade fakt neprekonateľný,"
vyjadril poctu konkurencii Miro Horňák.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri