Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikko Hirvonen sa zúčastní Rally Monte Carlo!

Friday, 04. 12. 2009 - 14:41, Lukáš Raník   

Mikko Hirvonen sa zúčastní Rally Monte Carlo!

Po testovaní v okolí Ardeche sa tím M-sport rozhodol, že prvý krát ostro nasadí novú Fiestu S2000 na januárovej rally Monte Carlo. Rozhodnuté bolo aj tom, že za volant sa posadí tohtoročný vicemajster sveta Mikko Hirvonen!

 

Testovanie Fiesty v okolí Ardache.

Práve ten, tento týždeň testoval v pohorí Ardeche novinku z dielní M-Sportu. Na teste boli podmienky takmer identické s tými na Monte Carle a Mikko Hirvonen neskrýval nadšenie z novej Fiesty S2000.

Testovanie Fiesty v okolí Ardache.

„Nová Fiesta vypadá úžasne, má nádherný zvuk. Príjemne sa riadi a naviac som rád za možnosť byť pri jej vývoji. Ak mám pravdu povedať, bol som prekvapený, ako rýchlo som si na ňu zvykol, výborne zladený podvozok mi umožnil rýchlo sa dostať do tempa," hovorí Mikko Hirvonen.

mikko-fiesta2.jpg

Teraz na novú Fiestu čaká homologácia, ktorá by mala prebehnúť ku koncu mesiaca. Nasledovať bude prvé ostré nasadenie na legendárnej rally Monte Carlo. „Značka Ford je s rally Monte Carlo úzko spojená. Vďaka Marcusovi Gronholmovi sme tu vyhrali v roku 2006. Monte je legendárna súťaž, ktorá v januári ponúkne divákom po prvý krát uvidieť novú Fiestu S2000 v ostrom závode a naviac na klasických rýchlostkách typu Col de Turini. Prvý ostrý štart na súťaži je veľkou výzvou pre každé nové auto a skutočnosť, že o premiéru sa postará Mikko, ukazuje na dôležitosť nášho vývojového programu," dodáva Malcom Wilson.

Prikladáme videá už spomínaného testovania Mikka Hirvonena: (Pre prehratie videa stačí kliknúť na obrázok)

YouTube.com;Kliknite na obrázok a pozrite si video

YouTube.com;Kliknite na obrázok a pozrite si video



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri