Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Mikkelsen v Portugalsku s Fábiou S 2000?

Thursday, 26. 02. 2009 - 18:00, Lukáš Raník   

Mikkelsen v Portugalsku s Fábiou S 2000?Mladý nórsky pretekár, ktorý sa len minulý rok ako osemnásťročný objavoval s Focusom WRC začal tohtoročnú sezónu pre nedostatok financií so Subaru Impreza N4. Avšak aj tak nestačil na Patricka Sandella s novou Fábiou S2000.

V úvode Nórskej rally síce Andreas jazdil časy na špici, no po výlete mimo trať nádeje na dobrý výsledok skončili. Ďalším štartom Mikkelsena bude Portugalsko. Tu už by sa mohol objaviť s novou technikou z Mladej Boleslavi.

„Prihlásili sme sa na súťaž v MS na Cyprus, ale nakoniec sa na tomto ostrove neobjavíme. Ako vždy dôvodom sú financie. Koncom budúceho týždňa pôjdeme ďalší podnik nórskeho majstráku, robíme všetko preto, aby sme sa predstavili na ďalšom závode PWRC a to v Portugalsku,“ hovorí v úvode Mikkelsenov spolujazdec Ola Floene.

„S akým autom sa nakoniec v Portugalsku objavíme to je zatiaľ tajomstvom. Je jasné, že v súčasnosti je najlepším tímom RedBull rally s Fábiou S2000. Vedieme rokovania, že by sme sa s týmto autom na Pyrenejskom poloostrove mohli objaviť, ale či sa to podarí to ukážu nasledujúce dni,“ pokračuje Ola Foene.

zdroj:autosport.cz

foto:patricksandell.com






Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri