Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsen sa zúčastní na Ronde de la Giralgia

Saturday, 26. 02. 2011 - 10:02, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen sa zúčastní na Ronde de la Giralgia

Andreas Mikkelsen sa v rámci príprav na druhé podujatie kalendáru IRC Rally Islas Canarias a na asfaltové podujatia IRC vôbec predstaví na lokálnej Ronde de la Giralgia, čo je lokálna rally na Korzike.

„Na Korzike som už štartoval dvakrát, v roku 2007 a v roku 2008 vo WRC. Je tam celkom drsný asfalt, takže je to veľmi dobré miesto na test pred Rally Islas Canarias. Pred začiatkom sezóny som na testoch s Fabiou S2000 najazdil veľa kilometrov, takže sa v aute cítim dobre, ale najazdiť niekoľko súťažných kilometrov na skutočnej rally bude pred ďalším kolom IRC veľmi dobré", vyjadril sa o svojom štarte na Ronde de la Giralgia Andreas Mikkelsen.

Tibor Szabosi;co8c1375-2.jpg

Ronde de la Giralgia má centrum v Bastii a pozostáva z desiatich rýchlostných skúšok, ktoré sú veľmi podobné tým, ktoré jazdci absolvujú počas tretieho kola IRC - Tour de Corse, ktoré má centrum v regióne Ajaccio.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri