Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mikkelsen je so svojím debutom spokojný

Wednesday, 17. 04. 2013 - 08:10, Zdenka Frývaldská   

Mikkelsen je so svojím debutom spokojný

Šieste miesto na svojich debutových pretekoch za Volkswagen Motorsport dosiahla posádka Andreas Mikkelsen Mikko Markkula.

 

Vladislav Maschl;dsc-3532-1.jpg

Portugalská rally priniesila veľa zaujímavých momentov a medzi nimi niekoľko vzostupov a pádov. Problémy svojich súperov využila dvojica Mikkelsen - Markkula, ktorá aj vďaka svojej snahe a rýchlej jazde obsadila šieste miesto. Jazdec je so svojím výsledkom maximálne spokojný: "V Portugalsku som sa každý meter naučil niečo nové. Mojím cieľom bolo získať čo najviac skúseností a to sa podarilo. Teraz už približne viem, čo nabudúce urobím lepšie.  Náš diktát obsahuje toho veľmi veľa a Mikko nestíhal všetko čítať, takže na tom musíme popracovať. Polo R WRC funguje skvele, je oveľa rýchlejšie ako S2000-ka, na ktorú som bol zvyknutý. Ohromila ma aerodynamika nového auta a rýchlosť, ktorá je v zákrutách veľmi vysoká. Nevyužíval som ešte všetky možnosti auta, nechcel som riskovať. Celkovo som však s našim výsledkom veľmi spokojný a ďakujem tímu za všetkú pomoc a podporu".

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri