Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsen chce bojovať o top finiš

Thursday, 23. 06. 2011 - 19:38, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen chce bojovať o top finiš

Na rozdiel od ostatných rally, ktoré Andreas Mikkelsen v tomto roku za tím Škoda UK absolvoval, Geko Ypres Rally je prvou, na ktorej už štartoval predtým a teda pozná miestne rýchlostné skúšky, čo by malo výrazne zlepšiť jeho šance na dobrý výsledok.

„Ypres rally bude veľmi náročná, hlavne boj proti domácim jazdcom Freddymu Loixovi a Thierrymu Neuvillovi, ktorí tieto trate veľmi dobre poznajú. Ale i tak máme stále šancu na veľmi dobrú rally. Naša rýchlosť sa zlepšuje a tento rok už sme tam, kde sú tí najrýchlejší jazdci IRC. Na Korzike sme sa veľmi zlepšili, ďalší krok sme spravili na Ukrajine a stále sme schopní sa zrýchľovať", hovorí Mikkelsen, ktorý včera oslávil svoje 22-hé narodeniny.

Daniele Carta;54-tour-de-corse30.jpg

„Ypres je prvou rally v tohtoročnom kalendári IRC, ktorú som už v minulosti absolvoval a 80 % rýchlostných skúšok je rovnakých ako minulý rok. Myslím, že pokiaľ nám s dobrými zoznamovacími jazdami a dobrým rozpisom môžeme bojovať o top finiš. Minulý rok sme tu mali trošku smoly, ale tento rok mám ohľadne Rally Ypres len dobré pocity", dodáva Mikkelsen, ktorý je ďalší z množstva jazdcov, ktorí poškuľujú po víťazstve na tomto podujatí.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri